COPA DEL REI
Esports Futbol 02/12/2014

Ancelotti farà rotacions per enfrontar-se al Cornellà a la Copa del Rei

Després de l'1-4 de l'anada, els catalans esperen gaudir de l'experiència de jugar al Santiago Bernabéu (20h, Canal+ Liga i Gol T)

Efe
2 min
Els jugadors del Cornellà s'han desplaçat a Madrid en autocar / TWITTER @ue_cornella

Madrid / Cornellà de LlobregatEl Reial Madrid rebrà amb rotacions el Cornellà, que gaudirà del somni de jugar al Santiago Bernabéu, després de l'1-4 del partit d'anada dels setzens de final de la Copa de Rei. Ancelotti donarà minuts als jugadors menys habituals, per exemple, al jugador del planter Álvaro Medran. El partit suposarà el retorn de Jesé Rodríguez.

El resultat de l'anada permet Ancelotti guardar forces per al mes de desembre en què el Reial Madrid pot alçar el títol del Mundial de Clubs. La ratxa ja històrica de 16 victòries consecutives, l'hauran d'intentar ampliar jugadors suplents, ja que en principi només hi haurà dos titulars indiscutibles a l'onze, tot indica que Isco Alarcón i el colombià James Rodríguez.

La confiança del tècnic italià en els jugadors de segona línia és plena i futbolistes com Álvaro Arbeloa, ja recuperat del procés febril que li va impedir estar a La Rosaleda, o l'alemany Sami Khedira, restablert de les molèsties al maluc, seran titulars al costat de jugadors com Nacho Fernández, Raphael Varane, Fabio Coentrao en defensa, Asier Illarramendi al centre del camp i de 'Chicharito' Hernández en punta.

La presència del planter a l'equip titular arribarà amb Álvaro Medran, una de les perles del grup dirigit per Zinedine Zidane que començarà al centre del camp. I en el segon temps podran gaudir de minuts dos jugadors del Reial Madrid Castella: Diego Llorente, Noblejas o Javi Muñoz.

Seran dos i no tres perquè un dels canvis anunciats per Ancelotti permetrà vuit mesos i mig després la tornada als terrenys de joc de Jesé Rodríguez, superada la greu lesió de genoll i dues operacions. Rebrà tot l'afecte del madridisme, que tot i el resultat provocarà una bona entrada al Santiago Bernabéu en un moment en què tot va vent a favor.

Mentrestant, el Cornellà arriba a la cita conscient que remuntar el resultat de l'anada és una quimera, pel que el seu objectiu serà gaudir d'una nit especial al Santiago Bernabéu, on el tècnic visitant, Jordi Roger, introduirà rotacions. Després de perdre dissabte a Mallorca davant l'Atlètic Balears (6-2) a Segona B, l'equip català, que viatja amb els 21 jugadors disponibles del primer equip, haurà de canviar de xip per seguir gaudint del somni de la Copa davant el Reial Madrid.

A l'espera de donar a conèixer aquest dimarts la llista de convocats, Roger vol que tots els seus jugadors gaudeixin almenys d'alguns minuts en l'eliminatòria davant el vigent campió d'Europa, per la qual cosa es preveu que realitzi canvis en l'alineació en comparació amb el partit d'anada. Els tècnics i directius del modest club català han iniciat aquest matí en autocar el viatge en direcció a la capital espanyola, on no estaran sols, ja que s'espera la presència de prop de 200 aficionats.

Alineacions probables:

Reial Madrid: Keylor Navas; Arbeloa, Varane, Nacho Fernández, Coentrao; Khedira, Illarramendi, Medran; Isco, James i 'Chicharito'.

Cornellà: Íñigo; Joel, Delgado, Borja López, Tobella; Boniquet, Sergio Gómez, Pep Caballé, Joaquim; Óscar Muñoz i Toni Trujillo.

Àrbitre: José Luis González González (col·legi castellà lleonès).

Estadi: Santiago Bernabéu.

Hora: 20h (Canal+ Liga, Gol T)

stats