Futbol
Esports Futbol 31/07/2018

Andreu Subies deixa la presidència de la Federació Catalana de Futbol

Joan Soteras serà el nou màxim responsable fins que es convoquin eleccions al setembre

Ara
1 min
Andreu Subies al seu despatx de la seu central de la FCF de Barcelona.

BarcelonaAndreu Subies ha deixat aquest dimarts el càrrec de president de la Federació Catalana de Futbol i s'incorporarà a nous projectes a la Federació Espanyola de Futbol, com a home fort en l'àrea econòmica del nou mandat de Luis Rubiales.

Subies va accedir al càrrec al març de 2011 i ara deixa el seu lloc al directiu Joan Soteras, després de set anys "en què hem fet molts canvis i assolit molts reptes". "Avui tenim una Federació molt forta i amb un gran futur a tots els nivells. Sense l'esforç de la Junta Directiva, els clubs, els presidents i conjuntament amb tots els federats, les seves famílies i tota l'estructura de la FCF hauria sigut impensable tenir la unió actual del futbol català", ha remarcat Subies en declaracions recollides per la FCF.

Subies espera que Soteras aprofiti tota la seva experiència en el món del futbol per "continuar un projecte que coneix perfectament" i està convençut que "sabrà prendre les decisions correctes en cada moment amb l'ajut i el suport de la seva junta".

El nou cap visible convocarà eleccions aviat per mirar de tenir nou president a finals de setembre, "abans de l'inici del gruix de les competicions". Soteras ha deixat clar que s'hi presentarà.

stats