Espanyol
Esports Futbol 26/03/2015

Arbilla: "Intentarem quedar tan amunt com sigui possible. Dóna prestigi quedar entre els deu primers"

El lateral de l'Espanyol demana, però, que es resolgui primer la "salvació matemàtica" de l'equip

Efe
1 min
Anaitz Arbilla en roda de premsa

Sant Adrià del BesòsEl lateral dret de l'Espanyol Anaitz Arbilla ha afirmat després de la sessió a la Ciutat Esportiva que "dóna prestigi quedar entre els deu primers" de la classificació, però ha apuntat que el principal objectiu de l'equip és aconseguir "la salvació matemàtica".

El navarrès, amb tot, assegura que una vegada l'equip arribi a aquesta meta intentarà "guanyar cada partit i quedar tan amunt com sigui possible". Actualment, l'Espanyol és dotzè, amb 34 punts.

Arbilla, d'una altra banda, ha evitat les comparacions amb la recta final del Rayo Vallecano, el seu exequip, en l'anterior campanya: "L'any passat les expectatives eren ben diferents. Arribem en un moment ascendent al final, quan faltaven 15 jornades i vam haver de lluitar moltíssim". El defensa ha recordat que, llavors, en els últims compassos del curs "hi havia opcions de descendir". "La clau és seguir i encarrilar aquest desenllaç de temporada. No és el mateix deixar-te portar quan tens la salvació", ha asseverat.

A nivell personal, Arbilla ha confessat que li agradaria seguir a l'Espanyol "molt de temps i que la majoria dels meus companys també ho fessin". "Tenim bona plantilla, gent jove i amb futur. Espero que tots creixem més i que amb la base que tenim i algun retoc estiguem més consolidats la següent temporada", ha dit.

Finalment, el blanc-i-blau ha valorat el paper de Javi López en el mig del camp: "És molt polivalent i ens està aportant molt. S'ha adaptat molt bé a la seva nova posició. És un jugador molt ambiciós i difícil de superar".

stats