LLIGA BBVA
Esports Futbol 03/04/2015

L'Atlètic de Madrid i el Còrdova, davant un partit crucial

Els matalassers necessiten els punts per tractar de recuperar la tercera posició i el Còrdova, per sortir de la cua de la classificació (dissabte, 18 h, Canal+ Liga i Gol T)

Fernando Torres, durant l'entrenament de l'Atlètic de Madrid / CLUBATLETICODEMADRID.COM

Madrid / CòrdovaL'Atlètic de Madrid i el Còrdova competeixen aquest dissabte (18 h, Canal+ Liga i GolT) per tres punts crucials al Nou Arcàngel, l'escenari d'un partit clau per dos objectius diferents, amb els matalassers que lluiten per aconseguir la tercera plaça del València i amb els locals en la seva cursa contrarellotge per la permanència.

A falta de deu jornades de Lliga, ni un ni l'altre equip estan dins del seu objectiu fixat per a aquesta temporada: l'Atlètic és quart per segona jornada seguida –un punt per sota del València i un lloc per darrere del seu objectiu– mentre que el Còrdova ocupa l'últim lloc de la taula, a set punts de la salvació.

Aquesta situació marca la transcendència del partit d'aquest dissabte, en què l'equip matalasser reprèn la competició amb unes quantes assignatures pendents en els seus últims desplaçaments, com la victòria i el gol. L'Atlètic només ha sumat un triomf en les seves vuit sortides oficials més recents, l'1-3 del passat 31 de gener a Eibar, precisament l'última vegada que va aconseguir un gol a domicili, i enllaça dos empats a zero lluny de l'estadi Vicente Calderón.

Al davant, el Còrdova, que busca els seus primers punts de la segona volta per ressorgir des de la cua, espera donar la sorpresa almenys en forma d'empat per trencar la pitjor ratxa de la seva història amb la idea de reaccionar i de pas evitar la pitjor seqüència de derrotes de la història de Primera Divisió, que té el Las Palmas amb onze consecutives.

Alineacions probables:

Còrdova: Juan Carlos; Gunino, Krhin, Crespo, Edimar; Luso, Rossi; Fede Cartabia, Borja García, Bebé; i Florin.

Atlètic de Madrid: Oblak; Juanfran, Giménez, Godín, Gámez; Saúl, Gabi, Tiago, Koke; Griezmann i Mandzukic.

Àrbitre: Xavier Estrada Fernández (Comitè Català).

Estadi: Nou Arcàngel.

Hora: 18.00.