Futbol - Primera Divisió
Esports Futbol 04/04/2021

L'Atlètic de Madrid perd a Sevilla i el Barça passa a dependre d'ell mateix per guanyar la Lliga (1-0)

El Barça ja depèn de si mateix per guanyar el títol

ARA
2 min
Celebració del Sevilla

L'Atlètic de Madrid ha punxat aquest diumenge contra el Sevilla (1-0) i deixa la Lliga oberta. Un gol d'Acuña en el minut 70 ha decidit un partit en què l'equip visitant no ha pogut anotar cap gol. Correa ha tingut una bona oportunitat per marcar a pocs minuts del final, però ha desaprofitat una ocasió d'or.

L'equip madrileny manté el lideratge de la classificació (66 punts), però ara tan sols té una renda de tres punts amb el Madrid (63) i de quatre punts amb el Barça (62). El conjunt blaugrana, que té un partit menys, torna a dependre dels seus resultats per guanyar el títol de Lliga. Si el conjunt català guanya aquest dilluns el Valladolid, se situarà a un punt de l'Atlètic de Madrid, contra el qual encara ha de jugar.

"És una derrota dura. L'equip ho ha intentat tot, però no hem tingut sort. Estem dolguts, avui és un dia complicat", ha analitzat Koke, que ha criticat les decisions arbitrals: "Crec que les dues mans han sigut clares, però encara depenem de nosaltres. Hem de recuperar la dinàmica de la primera volta".

El Barça, amb opcions

"Els jugadors han tornat amb moltes ganes de jugar aquest partit". Ronald Koeman no vol distraccions contra un Valladolid (21 h, Movistar LaLiga) que es plantarà al Camp Nou amb moltes baixes, i vol resoldre aquest duel abans de visitar el Reial Madrid dissabte que ve: "Hem d'entrar al partit contra el Valladolid amb un ritme alt, dominant amb la pilota i fent un bon treball quan no la tinguem. Si fem el que hem de fer, pot ser que resolguem el partit bé, però no volem distraccions". Messi i De Jong, dos dels pilars de l'equip, estan advertits de sanció amb quatre grogues cadascun. "El millor és anar partit a partit. Jo posaré el millor equip per guanyar contra el Valladolid. Queden 10 jornades de Lliga".

stats