Copa del Rei
Esports Futbol 20/01/2011

L'Atlètic busca un lloc a la semifinal contra el Madrid; amb 3-1 de l'anada i sense el Kun

L'Atlètic espera poder aprofitar el cop anímic que va significar l'empat del Madrid a Almeria (1-1) i l'ambient carregat a la 'casa blanca' per les declaracions de Mourinho

Redacció
2 min
Casillas ha comès penal sobre el Kun en la mateixa jugada en què Forlán ha marcat.

MadridAl Vicente Calderón se sorteja l'últim dels bitllets per a les semifinals de la Copa del Rei. I ho fa en un derbi en què l'Atlètic, sense el "Kun" Agüero, buscarà la remuntada contra un Madrid, que arriba al partit amb dos gols d'avantatge de l'anada.

No ho tindran gens fàcil els matalassers. D'entrada, pel desavantatge inicial (derrota per 3-1 a l'adada); perquè no podran comptar amb una de les seves referències en atac, el "Kun" Agüero; i perquè no aconsegueixen guanyar el Madrid des de l'octubre de 1999. Però a tots aquests inconvenients s'hi troba algun bri d'esperança matalassera: el Reial Madrid arriba a la cita després d'ensopegar al camp de l'Almeria (1-1) i en un clima d'hostilitat pels enfrontaments constants del seu entrenador, Mourinho, amb els àrbitres i el propi club.

En clau estrictament esportiva, Mourinho té dues opcions per a l'onze titular: apostar per un equip "de gala" o bé aprofitar els dos gols d'avantatge per donar descans a alguns dels habituals. Carvalho tornarà a l'eix de la defensa, en el lloc d'Albiol. Dubta entre Khedira i Gago al mig del camp; i segurament donarà una nova oportunitat a Benzema. Tot això perquè, com es preveu, mantindrà els "intocables" Ronaldo, Xabi, Di María i Özil.

D'altra banda, l'Atlètic arriba al partit amb una bona dosi de confiança després de guanyar el Mallorca (3-0) i retornar a la zona europea. L'entrenador Quique Sánchez Flores apostarà novament per Diego Forlán en punta d'atac, acompanyat de José Antonio Reyes -tot i que també podria situar Diego Costa. Juanfran tornarà a la zona de mitjos; a més de Fran Mérida o Raúl García. I en defensa, Perea tornarà a jugar de central juntament amb Diego Godín o Álvaro Domínguez.

stats