FUTBOL
Esports Futbol 11/07/2014

Balotelli penja una foto amb una pistola a la mà i saluda els que l'odien

La foto s'ha publicat al perfil de la xarxa social Instagram, tot i que una estona més tard el davanter ha esborrat la imatge

Efe / Ara
1 min
Captura de pantalla de l'Instagram de Mario Balotelli

RomaEl futbolista italià Mario Balotelli ha protagonitzat aquest divendres una nova polèmica en publicar una fotografia al seu perfil de la xarxa social Instagram on apareixia amb una pistola saludant la gent que l'odia. En la fotografia, el davanter del Milan, amb una pistola a la mà, dirigia el canó cap a l'objectiu de la càmera. La foto estava acompanyada pel missatge "Big kiss to all the haters" (petons als que m'odien).

Malgrat ser ràpidament eliminada, les captures de pantalla han circulat per les xarxes, suscitant una nova polèmica en relació amb el davanter.

Aquest fet arriba hores després que el nou tècnic del Milan, Filippo Inzaghi, es desfés en elogis cap a l'atacant, de qui va assegurar que serà "un exemple". Per a Inzaghi, Balotelli és "un patrimoni del futbol italià" raó per la qual va assenyalar que el seu deure és "rendibilitzar al màxim".

Aquesta no és la primera polèmica que ha protagonitzat el davanter italià durant aquest estiu. Durant el Mundial va penjar una imatge de la pàgina d'Itàlia de l'àlbum de cromos del Mundial plena de fotos seves (com si tots els jugadors de la selecció italiana fossin ell) i més tard, després de la derrota d'Anglaterra amb l'Uruguai (els anglesos necessitaven que Itàlia guanyés dos partits per seguir vius al Mundial), va tuitejar abans del partit contra Costa Rica: "Si guanyem contra Costa Rica, vull un petó, òbviament a la galta, de la reina", en referència a la reina d'Anglaterra.

stats