Futbol
Esports Futbol 25/06/2014

Balotelli respon a les crítiques: "Els africans no desqualificarien mai a un germà"

El davanter italià defensa el seu rendiment malgrat l'eliminació de l''azurra' en la fase de grups

Efe
2 min

RomaEl davanter italià Mario Balotelli va respondre a través del seu perfil d'Instagram a les crítiques i burles que ha rebut en les xarxes socials després de l'eliminació d'Itàlia del Mundial del Brasil, i ho va fer valent-se d'un vídeo en què un aficionat l'acusa de no ser italià i l'insta a retirar-se.

Al vídeo, que el mateix Balotelli va pujar al seu perfil, un aficionat li retreu: "Mario, saps quina és la qüestió?, Que tu no ets veritablement italià. Retira't".

Balotelli va respondre amb un text adjunt al vídeo, en què va afirmar que ell no ha triat ser italià, sinó que simplement va néixer a Itàlia i sempre ha viscut a Itàlia, aquesta última paraula escrita en ambdós casos amb majúscules.

L'atacant del Milan va assegurar en aquest text que la selecció italiana desitjava "amb força" el Mundial de Brasil i va dir estar "trist, enfadat i desil·lusionat", tot i no considerar-l'únic responsable de la desfeta d'Itàlia.

"Aquesta vegada la culpa no és només meva perquè Mario Balotelli ha donat tot per la selecció i no ha fallat en res (a nivell de caràcter). Per tant busqueu una altra excusa perquè Mario Balotelli té la consciència tranquil·la i està preparat per seguir endavant més fort que abans, amb el cap alt i orgullós d'haver donat tot pel seu país", va escriure.

Per concloure, Balotelli va afirmar que els "africans" no "desqualificarien" mai a un "germà" com, diu, ho han fet molts italians. "En això, els negres, com ens dieu vosaltres, estem anys llum per davant vostre. Vergonya no és qui falla un gol o corre de menys o de més. Vergonya són coses com aquesta. Italians de veritat! De debò?", conclou.

stats