LIGA ADELANTE
Esports Futbol 10/01/2015

Derrota del Barça B a Leganès que posa Eusebio en situació de risc (2-0)

El filial blaugrana podria caure en posicions de descens si guanyen Racing o Sabadell o empata el Llagostera

A.l.
Samper busca una pilota de cap a Butarque / LFP

BarcelonaEl Barça B continua en caiguda lliure i ha caigut 2 a 0 a Butarque, el camp d'un Leganès molt superior durant els 90 minuts de joc. La derrota del filial situa el tècnic Eusebio Sacristán en una situació crítica, ja que perilla el seu càrrec. El conjunt blaugrana suma 20 punts en 20 jornades, i podria situar-se en posicions de descens si guanyen Racing o Sabadell, o fins i tot amb un empat del Llagostera. A la primera part, Velasco ha posat en avantatge el conjunt local, gràcies a la seva anticipació, ja que el jugador del conjunt madrileny ha caçat una pilota morta dins de l'àrea per afusellar Adrià Ortolá. El Leganès ha dominat en tot moment, i a punt d'arribar al descans, Eizmendi ha estavellat la pilota al travesser.

A la represa, just al minut 50, s'ha repetit la història. Pilota morta a l'interior de l'àrea que caça Eraso per batre novament a Ortolá. Les segones jugades han estat decisives en un partit en el qual els jugadors d'Eusebio no han inquietat la porteria del porter local Serantes. Eusebio ha introduït canvis per buscar un canvi de dinàmica, però sense resultat. Adama, Samper i Pol Calvet han abandonat el terreny de joc, i han entrat en el seu lloc Gumbau, Joan Román i 'Bicho'. Halilovic ha tingut una de les millors ocasions visitants, però el seu llançament ha anat fora quan tenia dos jugadors sols a la seva esquerra.

El filial s'ha mostrat innocent en defensa, poc sòlid a la medul·lar i inofensiu en atac. Dels darrers 10 partits, el Barça B n'ha guanyat un, tres empats i sis derrotes.