LIGA ADELANTE
Esports Futbol 13/12/2014

El Miniestadi segueix sent territori hostil per al Barça B d'Eusebio (1-3)

El Mirandés s'endú els tres punts gràcies a dos gols d'Urko Vera i deixa els blaugranes amb quatre punts de marge sobre el descens

A. L.
1 min
Dongou, contra el Mirandés

BarcelonaDos punts dels darrers dotze disputats al Miniestadi. El Barça B segueix sense fer-se fort a casa, i ha perdut 1 a 3 contra el Mirandés, una derrota que el situa a la part mitjana-baixa de la taula, i fa que els jugadors d'Eusebio hagin de mirar amb recel cap a les posicions de descens a la Segona B. El filial blaugrana s'ha vist superat per un Mirandés que suma quatre punts més que els catalans, i que ha demostrat ser un bloc més sòlid i més ben organitzat sense pilota.

El conjunt castellanolleonès s'ha avançat al marcador gràcies a un gol d'Urko Vera, que ha rematat sense oposició a poca distància del porter local, Adrián Ortolá. Dongou ha empatat al segon temps, amb un remat frontal després d'una gran jugada per banda dreta, però el Mirandés s'ha refet i ha deixat el partit vist per a sentència. Pedro Martín ha fet el segon gol visitant, i una doble errada d'Edgar Ié, primer amb la pilota als peus i després en el cos a cos a l'interior de l'àrea, ha permès el segon gol d'Urko Vera, l'1 a 3 que ha certificat la derrota del filial blaugrana, en què han tornat a la titularitat Sergi Samper i Alejandro Grimaldo. El lateral esquerre ho ha provat amb una falta llunyana que ha aturat amb problemes Razak.

Barcelona B:

Mirandés

Gols

Àrbitre

stats