SEGONA DIVISIÓ A
Esports Futbol 10/11/2012

El Numància perdona i el Barça B empata amb nou en un final de bojos (3-3)

L'equip sorià no ha sabut sentenciar i el Barça B, després de les expulsions de Sergi Gómez i Rafinha, ha fet l'empat definitiu de penal

Luis Alberto, jugador del Barça B, celebra un gol / FCBARCELONA.CAT

BarcelonaEl Barça B i el Numància han signat taules (3-3) en un final de partit boig: l'equip sorià no ha sabut sentenciar i el filial blaugrana ha acabat empatant amb nou jugadors, de penal i en el temps afegit. Ha estat l'emocionant epíleg a un partit en què han passat moltes coses, però que li ha sobrat un avorrida primera meitat.

Una gran jugada de Deulofeu, que ha deixat enrere mitja defensa dins l'àrea i ha servit el gol en safata a Lobato, ha rescatat de l'ensopiment el partit als vint minuts del primer temps. Però això ha estat tot el que s'ha vist al Miniestadi abans d'arribar al descans. El Numància, tan voluntariós per intentar sortir amb la pilota jugada des del darrere com imprecís en la combinació quan trepitjava el camp contrari, ni tan sols s'ha acostat a la porteria de Masip.

Però el guió del partit ha canviat després del pas pels vestidors. El Numància ha sortit en tromba a la segona part. Ha avançat les seves línies, ha ofegat la sortida de la pilota del filial blaugrana amb una pressió asfixiant i, en tan sols vuit minuts, ha fabricat tres claríssimes ocasions de gol.

Natalio i Jaio han topat amb Masip en les dues primeres, però novament Natalio no ha desaprofitat la tercera per rematar a boca de canó l'1-1. Eusebio Sacristán ha donat llavors entrada a Sergi Roberto i Dongou per recuperar el comandament del partit, però el Barça B ha patit poc després l'expulsió per vermella directa de Sergi Gómez per una entrada a deshora sobre Cedric quan buscava controlar la pilota des de la frontal.

Els locals, per tant, han hagut de jugar els últims vint minuts amb un home menys i han optat per tancar-se darrere i buscar les seves opcions de triomf al contraatac. Però Del Pino ha culminat una internada de Cedric per la dreta per fer pujar l'1-2 a falta de set minuts per al final del temps reglamentari. Un obús de Luis Alberto que picaria als dos pals abans de tocar la xarxa ha equilibrat de nou el partit, però a la jugada següent Juanjo ha fet el 2-3.

Era el premi just per a un Numància millor que el seu rival a la segona part. Una victòria merescuda que semblava que ja no s'escaparia. Més quan al minut 90 el Barça B es quedava amb nou per una entrada lletja de Rafinha a Cedric. No obstant això, fins i tot hi ha hagut temps per a més: Masip ha brillat amb una estirada per allunyar un xut enverinat de Natalio i Luis Alberto ha entrat dins l'àrea i Del Pino l'ha fet caure. Lombán ha enganyat Herrerín i ha fet pujar de penal l'empat a tres just abans que l'àrbitre assenyalés el final del partit.

Fitxa tècnica:

BARÇA B 3

NUMÀNCIA 3

Barça B: Masip; Balliu Sergi Gómez, Lombán, Grimaldo, Illie, Lobato (Sergio Roberto, min.55), Rafinha, Deulofeu (Kiko Femenía, min.68), Luis Alberto i Espinosa (Dongou, min.61).

Numància: Herrerín; Malón, Ragalón, Jaio, Bedoya (Cedric, min.69), Satrústegui, Nagore (Del Pino, min.80), Sunny, Nieto (Juanjo, min.18), Julio Álvarez i Natalio.

Gols: 1-0: Lobato, min.21. 1-1: Natalio, min.53. 1-2: Del Pino, min.83. 2-2: Luis Alberto, min.85. 2-3: Juanjo, min.87. 3-3: Lomban (penal), min.93.

Àrbitre: López Acera (col·legi extremeny). Ha mostrat targeta groga a Bedoya (min.27), Regalón (min.21), Lobato (min.51), Nagore (min.75), Jaio (min.87), Juanjo (min.90) i Del Pino (min.93) i ha expulsat amb vermella directa a Sergi Gómez (min.72) i Rafinha (min.91).

Incidències: Partit de la tretzena jornada disputat al Miniestadi davant de 4.365 espectadors.