SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 22/01/2012

El Barça B no té problemes per superar el Xerez (2-0)

En el primer partit sense Jonathan Soriano, traspassat aquesta setmana al Salzburg, el filial blaugrana ha superat amb claredat el Xerez i se situa dotzè a la taula

BarcelonaA falta del golejador Jonathan Soriano el Barça B ha trobat resolució en Tello i Rodri, líders d'una victòria que al final ha semblat curta (2-0) contra un Xerez incapaç de plantar cara.

Estrany plantejament i estrany ambient, amb un Miniestadi pràcticament buit. Però, coses del futbol, quan tot portava a pensar que era l'oportunitat idònia per al Xerez, els blaugranes han tingut el partit més plàcid en moltes jornades.

El primer quart d'hora ha estat un carrusel d'oportunitats locals, primer en les botes del punxant Tello, la majoria d'elles amb Rodri com a protagonista. Especialment clara ha estat una doble ocasió als deu minuts de Bartra i Rodri, amb dos xuts a boca de canó que els defenses de Xerez han tret amb prou feines a la mateixa línia de gol.

De poc semblaven servir les dues victòries consecutives amb les quals els de Vicente Moreno acudien a Barcelona. La pilota i les ocasions eren blaugranes. Tant, que fins a passada la mitja hora no ha disparat el Xerez, la seva única ocasió clara en tot el partit.

Per tant, el gol del Barça B era qüestió de minuts, encert i insistència. N'ha tingut Tello, incansable en les seves internades, superb en el partit, magnífic en el que va de curs. A cinc minuts del descans, ha rebut al vèrtex dret, ha retallat cap al centre i ha disparat al pal llarg, inabastable per a Doblas (1-0).

Rodri i Tello, els mateixos que han monopolitzat pràcticament totes les arribades culers, han protagonitzat el segon gol, al quart d'hora de la represa. Tello ha armat un contraatac i ha assistit el sevillà, que, a porta buida, ha respost a la confiança del tècnic. Entre ell i el català a punt han estat d'aconseguir-ne un parell més.

Mai han vençut els de Xerez al Miniestadi, on ja acumulen vuit derrotes i tres empats. Avui bé han pogut donar gràcies de no tornar a casa amb una golejada més gran, precisament el dia en què el Barça B ha tornat a ser ell mateix.

Fitxa tècnica:

2. Barcelona B: Masip; Montoya, Armando (Sergi Gómez, min.79), Bartra, Planas; Muniesa, Rafinha, Riverola; Tello (Espinosa, min. 85), Femenía (Deulofeu, min. 67) i Rodri.

0. Xerez: Doblas; Campano, Lombán, Robuste, Mendoza; Rueda, Cordero, Israel (Redondo, min. 55), José Mari (Tato, min. 76); Capi (José Vega, min. 64) i Iñigo Vélez.

Gols: 1-0, min.40: Tello. 2-0, min.58: Rodri.

Àrbitre: Jesús Gil Manzano (col·legi extremeny). Ha amonestat el local Rafinha (min.49) i els visitants José Mari (min. 19) i Rueda (min. 65).