Segona Divisió A
Esports Futbol 27/01/2013

El futbol del Barça B s'imposa al del Madrid Castella al Miniestadi (3-1)

Més de 12.500 espectadors han vist com el filial blaugrana es desfeia de l'equip blanc. Morata ha avançat els visitants al minut 35, però dos gols d'Araujo i un de Deulofeu, de penal, ha donat el triomf als locals

Araujo celebra un dels gols marcats al Reial Madrid Castella

BarcelonaEl Barça B ha acabat fent rondos i gaudint del gran ambient que aquest diumenge a la tarda s'ha viscut al Miniestadi. Davant més de 12.500 espectadors, el filial blaugrana ha marejat el seu homòleg blanc i l'ha derrotat per 3-1. Els homes d'Eusebio Sacristán, però, no han començat gaire bé i han hagut de capgirar un gol de Morata per endur-se la victòria.

Ha començat fort el Reial Madrid Castella, sent profund per bandes i inquietant el Barça, lleugerament nerviós. Només Deulofeu i Luis Alberto semblaven perillosos entre els blaugranes. Però de mica en mica els locals s'han fet amb el control del joc, amb el domini de la pilota. La possessió, però, no aconseguien transformar-la en ocasions.

Després d'una bona cursa per la banda dreta del lateral Fabinho, Morata ha aconseguit el 0-1 amb un gran remat de cap. El gol ha fet recular el Madrid, que ha començat a jugar esperant l'errada blaugrana per sorprendre'l al contraatac.

Ha sigut a la represa quan el Barça ha millorat en atac. L'equip local ha trobat la manera de trencar l'espès 4-4-2 del Madrid. L'expulsió d'Álex ha acabat de convèncer els blancs que aquest havia de ser el guió. El Barça B, cada cop més amo de la pilota, ha començat a arraconar els blancs a la seva àrea i a encadenar ocasions. Al porter Mejías se li ha acumulat la feina. No ha pogut fer res per evitar que Araujo fes l'empat a un als vint minuts del segon temps.

Després d'un brillan contracop conduït entre Gus i Luis Alberto, el mateix Araujo ha consumat la remuntada amb el 2-1. Els blancs han deixat de pressionar, derrotats abans d'hora. Un últim penal transformat per Deulofeu ha acabat de sentenciar el miniclàssic.