BARÇA
Esports Futbol 05/04/2015

El Barça B esgarrapa un punt insuficient del Molinón (0-0)

El filial allarga la ratxa de partits sense guanyar (ja n'acumula nou) i se situa a dos punts de la salvació

Ara
2 min
El Barça B ha empatat al Molinon contra l'Sporting / REALSPORTING

BarcelonaEl filial blaugrana segueix sense poder guanyar, però aquest diumenge ha esgarrapat un punt del Molinón, un dels camps més difícils de la Segona Divisió (0-0). El Barça B acumula nou jornades sense guanyar –vuit des que Jordi Vinyals és l'entrenador– i només ha sumat quatre punts de 24 possibles. Això sí, de mica en mica millora la seva imatge, tot i que encara falta molta feina per aspirar a la salvació.

De fet, el Barça B ha fet mèrits per marcar, a la primera part, tot i que l'equip que ha sortit més connectat ha estat l'Sporting de Gijón. Els asturians han dut el pes del partit en els primers minuts i ha disposat d'algunes arribades per avançar-se. L'ocasió més clara, però, ha estat del filial blaugrana, quan en un contracop Munir ha vist el porter avançat i ha provat el tir des del mig del camp. La pilota, que ha descrit una paràbola gairebé perfecta, ha tocat el travesser.

L'acció ha servit perquè l'equip de Jordi Vinyals reaccionés i tingués opcions al contracop per avançar-se. Però no el gol ha arribat, en part per les males decisions de la tripleta atacant (Adama, Munir i Sandro) en les pilotes llargues a l'esquena de la defensa local.

El Barça B no ha pogut marcar a la primera meitat i, a la represa, s'ha capgirat el partit. L'Sporting ha dut el pes i ha posat setge a la porteria de Suárez, que s'ha exhibit amb algunes accions de mèrit. El filial només ha arribat a la porteria visitant en comptades ocasions, tot i que en dues els blaugranes han enviat la pilota al pal (tres en total, al llarg del partit).

Al contracop, l'Sporting ha pogut fer molt de mal però els de Pitu Abelardo no han tingut el sant de cara, ja sigui per la falta de punteria o per les accions meritòries del porter. Samper, Joan Román i Babunski han entrat al segon temps per refrescar les cames dels jugadors del filial, però amb això no n'hi ha hagut prou per aconseguir el gol de la victòria.

stats