BARÇA
Esports Futbol 16/12/2014

La Federació autoritza jugar nou jugadors del Barça inhabilitats al novembre

S'estaven analitzant els seus fitxatges, a instància de la FIFA

Ara
1 min
EL MODEL GUANYADOR, EN JOC  01. El prebenjamí de David Sánchez celebrant la victòria  a la Lliga aquest cap de setmana. 02. L’aleví de Marc Serra en un partit contra el Sant Andreu.

BarcelonaLa Federació Espanyola ha comunicat al Barça que els 9 jugadors del planter que van ser inhabilitats fa un mes per si la seva situació era il·legal, poden tornar a jugar. A instàncies de la FIFA, la RFEF havia prohibit que aquests jugadors juguessin, perquè s'havia d'estudiar si els seus fitxatges entraven dins de la legalitat, en el marc de la persecució de la FIFA dels fitxatges de menors de 18 anys, i que ja van portar a la FIFA la sanció d'un any sense fitxar del Barça. Aquests nou jugadors però, no són els que van originar la sanció al Barça pel cas Masia, i que s'espera que la setmana que ve es resolgui, ja que el Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS) decidirà si es rebaixa la sanció al Barça.

A partir d'ara, tal com ha avançat Mundo Deportivo, i ha confirmat el club, els jugadors Braima (juvenil B), Erick (cadet A), Imad (cadet B), Fati (juvenil B), Anussumane (infantil A), Ayoub (juvenil A), Maoudo (cadet A), Kabashi (cadet B), Ilaix (infantil B) i Abaida (infantil B), ja poden jugar amb els seus equips.

stats