Futbol
Esports Futbol 30/01/2014

Benzema i Ribéry, absolts en el cas de prostitució d'una menor

Els jugadors francesos, que estaven acusats de fer ús dels serveis de Zahia Dehar quan era menor d'edat, no han estat condemnats pel Tribunal Correccional de París

Ara
1 min
Benzema i Ribéry, absolts del cas de prostitució d'una menor / YOAN VALAT / EFE

BarcelonaS'ha acabat el malson per Karim Benzema i Frank Ribéry. Els futbolistes francesos han estat absolts aquest dimecres de l'acusació d'haver recorregut a una prostituta menor d'edat, un delicte del què se'ls acusava per uns fets que van ocórrer l'any 2009.

El Tribunal Correccional de París, que també ha absolt el cunyat de Ribéry, sí que ha imposat penes de presó als responsables de la discoteca Zaman Cafè al voltant de la qual s'havia creat una trama de prostitució.

El jugador del Reial Madrid i el del Bayern Munic estaven sota investigació per haver haver fet ús dels serveis de Zahia Dehar poc abans del Mundial de Sud-àfrica, una prostituta que en el moment dels fets era menor d'edat.

La setmana passada, durant el judici, la Fiscalia ja havia sol·licitat la seva absolució en considerar impossible demostrar que els jugadors coneguessin que la prostituta Zahia era menor d'edat l'any 2010. Tot i això, Ribéry ja havia admès que havia participat en una orgia amb aquesta jove francesa, mentre que Benzema sempre ha negat els càrrecs dels què se l'acusava.

Al judici no s'han presentat cap dels dos futbolistes, ni tampoc la pròpia Zahia, que arran d'aquesta polèmica s'ha convertit en un personatge mediàtic a França. Al final del judici, l'advocat de Ribéry, Carlo Alberto Brusa, ha expressat la seva alegria. "Han estat quatre anys molt durs. És molt difícil jugar bé a futbol quan pesa sobre tu una acusació com aquesta. Ara ha de mirar al futur i tractar de conduir a França a guanyar el Mundial", ha dit. I ha afegit: "Estem molt feliços de que tot hagi acabat bé i Ribéry pugui passar pàgina".

stats