Futbol
Esports Futbol 20/03/2014

El Sevilla elimina el Betis de l'Europa League i reforça el referèndum del Camp Nou

El desenllaç de l'eliminatòria, resolta als penals, permetrà que la visita del Betis a l'estadi blaugrana pugui ser en dissabte 5 d'abril, dia de la consulta del club

El sevillista Bacca i el bètic N'Diaye lluiten per una pilota

BarcelonaDesprés d’una pròrroga, que han forçat els gols de Reyes i Bacca, i una tanda de penals, el Betis ha caigut eliminat de l’Europa League a mans del Sevilla després d'empatar a dos. Això permetrà que el seu duel contra el Barça pugui ser en dissabte 5 d'abril, dia del referèndum del Camp Nou. El sevillista Vitolo ha fallat el primer llançament de la tanda, però N'Diaye, al quart torn, ha enviat al pal el xut bètic. En l'últim llançament, Nono ha xutat fora i ha donat el triomf al Sevilla (3-4).

El Sevilla ha començat la remuntada al minut 20, quan Reyes ha rematat des del segon pal una centrada d'Alberto Moreno des de l'esquerra per fer el 0-1. Superat l'ensurt, el Betis ha anat creixent en el partit i ha respost amb alguna arribada a l'empenta visitant.

Ha sigut en el segon temps quan el Sevilla ha arriscat més. Fruit d'aquest pas endavant dels homes d'Unai Emery, el Sevilla ha trobat el premi del 0-2, quan Bacca, a quinze minuts del final, ha rematat una centrada passada d'Alberto Moreno, altre cop. El Betis ha disposat de diverses faltes a la frontal als minuts finals per evitar la pròrroga, però no ha encertat en l'execució.

Després d'una pròrroga sense gols, l'accés als quarts de final s'ha resolt des dels onze metres. Adán ha aturat el primer llançament, de Vitolo, i ha donat l'avantatge als bètics que N'Diaye ha deixat escapar amb un xut al pal. Nono, en l'últim xut, ha enviat la pilota fora i ha donat el triomf al Sevilla (3-4).