FUTBOL CATALÀ
Esports Futbol 26/03/2013

El Caldes aparta per a tota temporada el jugador que va dirigir-se al públic amb salutacions feixistes

El club diu, en un comunicat, que el jugador n'està "penedit" i que ha demanat perdó públicament, però afegeix que l'entitat no vol que es repeteixin "aquest tipus d'actituds"

Efe
1 min

BarcelonaEl Caldes ha sancionat el jugador que aquest diumenge va fer gestos feixistes al públic, apartant-lo de la disciplina per a la resta de la temporada i ha demanat perdó "com a club a totes les persones i entitats que s'han sentit ofeses".

El Caldes ha emès aquesta tarda un comunicat en què mostra el seu "total rebuig a qualsevol actitud antiesportiva i especialment a aquelles que puguin portar simbologia racista, feixista, que afectin la llibertat i dignitat de les persones o que puguin significar un mal exemple per als nostres jugadors més joves".

El club lamenta "profundament" l'actitud del seu jugador i demana "perdó com a club" per la "mala imatge donada". El Caldes informa que el jugador s'ha mostrat penedit, i ha demanat perdó públicament, però afegeix que el club "no està disposat que es puguin repetir aquest tipus d'actituds i ha decidit sancionar el jugador apartant-lo de la seva disciplina per la resta de la temporada".

En la seva nota, el club aclareix, sense ànim de justificar-lo "però en honor a la veritat, que la greu acció del jugador no va ser arran d'una celebració d'un gol sinó en resposta als greus insults d'alguns aficionats".

De la seva banda, un portaveu de la Federació Catalana de Futbol (FCF) ha explicat que l'àrbitre va fer constar en l'acta del partit que el jugador va ser expulsat per dues targetes grogues i que va fer els gestos quan abandonava el terreny de joc. El Comitè de Competició de la FCF analitzarà el cas en la reunió d'aquest dimecres.

stats