Espanyol
Esports Futbol 22/01/2014

Capdevila: "Estem contents amb la imatge, però vam tenir poc premi"

El lateral esquerre també ha destacat que confia en la remuntada al Santiago Bernabéu

Ara
2 min
Joan Capdevila, durant la roda de premsa / RCDESPANYOL.COM

BarcelonaJoan Capdevila ha reconegut aquest dimecres que, tot i la derrota a l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei contra el Reial Madrid, l'Espanyol va fer una bona actuació contra un dels favorits."No estem contents amb el resultat però sí amb la imatge que vam donar. Vam posar en problemes el Madrid i crec que vam fer mèrits per empatar el partit, però ens va fallar el resultat i per això marxem amb la sensació que vam tenir poc premi", ha manifestat.

A més, ha afegit que la derrota va deixar "un gust agredolç" al vestidor, encara que els jugadors "estan animats". De fet, el de Tàrrega ha confessat que creu en la remuntada. "Es pot donar un resultat que ens permeti donar la volta a l'eliminatòria. És cert que el Madrid surt amb l'avantatge de l'anada, però poden passar moltes coses. Anirem a lluitar aquests 90 minuts com si fossin els últims", ha assegurat.

D'altra banda, Capdevila ha destacat que una de les claus pel partit de tornada al Santiago Bernabéu és "no tornar-nos bojos". I ha afegit: "Esperem tenir la nostra oportunitat. Que el Madrid ahir no fes més que un canvi a l'onze titular indica que ens té respecte com a rival. Per això nosaltres lluitarem fins a l'últim minut".

Per últim, el lateral esquerre ha parlat de l'acumulació de partits i de fatiga del conjunt blanc-i-blau. "L'equip no té cap baixada física i ho demostra que els 90 minuts d'ahir van ser els més intensos que hem jugat fins ara", ha dit. "No estem fent les coses tan malament, crec que hem de veure-ho tot amb més optimisme. Som conscients que hi ha coses a millorar i que ens hem d'exigir una mica més, però el temps ens dirà on podem arribar. Ara tot just acaba de començar la segona volta", ha conclòs Capdevila.

stats