Espanyol
Esports  /  Futbol Masculí 23/04/2014

Capdevila: "És normal que la gent no estigui contenta amb un punt de dotze"

El lateral de l'Espanyol, que està tenint poc protagonisme aquesta temporada. demana un últim esforç per acabar bé la Lliga i, en el terreny individual, confia a tenir "algun minut"

Efe
2 min

Sant Adrià del BesòsEl lateral esquerre de l'Espanyol Joan Capdevila ha reconegut després de l'entrenament d'aquest dimecres a la Ciutat Esportiva que davant la mala dinàmica de l'equip en aquesta recta final de Lliga "és normal que la gent no estigui contenta amb un punt de dotze".

L'esquerrà ha asseverat que la intenció del grup és canviar la dinàmica: "Hem de fer un esforç pel què queda i millorar moltes coses. Volem acabar bé, amb un bon gust de boca. L'any passat la situació era molt diferent, ens vam quedar sense gasolina de tant d'esforç i ara la nostra Lliga és més regular".

"A nivell col·lectiu i personal ens estem jugant moltes coses i volem trencar com més aviat millor la mala ratxa", ha postil·lat. De tota manera, Capdevila ha destacat que els tres pròxims rivals, Almeria, Valladolid i Osasuna, "s'estan jugant el descens" i això els converteix en contraris complicats.

D'altra banda, el lateral, que acaba contracte aquesta temporada, ha valorat el seu futur: "No sé si seguiré o no. El lògic és que no continuï i no sé si allargaré la meva carrera o em retiraré. En el que penso ara és en aquests quatre partits que queden i a nivell personal m'agradaria tenir algun minut".

Sigui com sigui, Capdevila ha destacat que afronta amb especial emoció aquest últim mes de competició. "Ho visc al màxim. Em queden tres setmanes i ara gaudeixo molt més dels entrenaments, les converses i les vivències al vestidor. Sé que em queda poc temps i ho tinc assumit", ha comentat.

El defensa ha insistit que les seves paraules "no són un comiat" malgrat que ha agraït a l'Espanyol el tracte rebut en aquestes dues últimes temporades: "La meva aportació ha estat més fora del camp, però estic molt agraït al club perquè m'obrissin les portes per tornar aquí, no tinc paraules per a això".

stats