Espanyol
Esports Futbol 16/10/2014

Casilla "La trucada de la selecció em motiva per seguir treballant"

El porter de l'Espanyol es troba "en un gran moment" però assegura que no pensa a abandonar el club, malgrat que se'l vinculi al Madrid o al Liverpool

Efe
2 min

Sant Adrià del BesòsEl porter de l'Espanyol Kiko Casilla ha afirmat, després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva, que la trucada de la selecció el "motiva per seguir treballant", i ha apuntat que si no està "a un nivell òptim en el club" les opcions d'anar convocat es reduirien.

El d'Alcover, un dels futbolistes més destacats de la plantilla blanc-i-blava, ha confessat que viu un gran moment. "Porto un temps en què estic content, jugant els minuts que volia disputar. Estic rendint bé, tot i que encara puc fer-ho molt millor", ha explicat.

Malgrat que Casilla va signar la seva renovació fins al 2018 al 2 d'octubre, als últims dies se l'ha relacionat amb equips com el Reial Madrid o el Liverpool, que seguirien al porter. "Ningú no m'ha trucat, ni a mi ni als meus agents. No sé d'on surt tot això. Si he renovat és per alguna cosa, per ser aquí molts anys", ha dit.

De tota manera, el quart capità blanc-i-blau ha apuntat que, en cas d'un hipotètic traspàs, espera que l'entitat rebi la quantitat més gran possible: "Si algun dia he de sortir m'agradaria fer-ho de forma molt positiva per al club. Quants més ingressos obtingui l'Espanyol, millor".

Respecte al partit d'aquest diumenge contra l'Atlètic de Madrid, al Vicente Calderón, Casilla ha destacat el potencial en les jugades d'estratègia del contrari. "És un equip complicat en aquesta faceta. La pilota parada és fonamental i també tenen gent com Koke i Raúl García amb un bon cop de pilota", ha analitzat.

A més, el porter ha posat el focus a la feina defensiva de Simeone: "En això és un dels millors equips de la Lliga. Tindrem alguna ocasió, no crec que moltes, així que hem de ser efectius. També hem d'estar molt seriosos darrere. Li posarem les coses difícils i en traurem alguna cosa positiva".

Finalment, el futbolista català ha comentat la situació del madridista Iker Casillas en la selecció espanyola. "A Iker el vaig veure bé. Està tranquil i treballant com ell sap. Pel que vaig veure en la concentració està a un molt bon nivell i fins que el míster (Del Bosque) vulgui no hi haurà problema perquè segueixi", ha asseverat.

stats