Futbol
Esports Futbol 06/10/2014

Cesc Fàbregas, sobre el 9-N: "La gent ha de poder votar i decidir el que vol"

El jugador del Chelsea ha estat entrevistat per Radio Marca i s'ha mostrat favorable a la consulta del 9-N

Efe
1 min
Cesc Fàbregas / EFE

MadridCesc Fàbregas, gran amic de Gerard Piqué, ha defensat la compatibilitat de sentir-se català i voler la independència amb jugar a la selecció espanyola i ha assegurat que el central del Barça, igual que ha estat valent en un aspecte, ho seria en un altre si no volgués jugar amb la Roja.

"Gerard Piqué té les idees molt clares i, si no volgués jugar amb la selecció espanyol, no seria aquí", ha assegurat en una entrevista a Radio Marca. "La seva presència a la V de la Diada per a mi no hi té res a veure perquè, per exemple, també es va veure Xavi i és molt estimat a Espanya, un dels jugadors més compromesos de la història de la selecció", ha afegit.

Cesc ha dit que se sent català i que aquest sentiment és compatible amb vestir la samarreta de la selecció espanyola. "Em sento català, però sóc espanyol. Entenc per on ve tot, perquè som un país que ens agrada molt el debat. Hi ha jugadors que se senten catalans o bascos però en esport tots som espanyols, estem a gust esportivament amb la selecció i no veig malament que un vingui sentint-se català. L'esport i la política està molt malament barrejar", ha afirmat.

Cesc s'ha mostrat a favor de la consulta del 9-N: "Crec que la gent ha de votar i ser lliure de mostrar el seu pensament. Si la gent vol fer-ho ha de poder votar perquè no fa mal a ningú. És com es va fer a Escòcia, la gent ha de poder decidir el que vol", ha dit.

stats