Pellegrini aconsegueix el seu primer títol amb el City (3-1)

Els de Manchester superen el Sunderland a la final de la Capital One Cup

A. Llimós
Touré Yayá reclama una jugada davant de la presència del futbolista coreà del Sunderland Ki Sung-Yung / GLYN KIRK / AFP

BarcelonaManuel Pellegrini ja té el seu primer títol com a entrenador del City. El conjunt de Manchester ha guanyat la Capital One Cup davant del Sunderland de Gustavo Poyet. El rival del Barça a la Champions ha arrencat malament la final de Copa disputada a Wembley, ja que Fabio Borini ha fet l'1 a 0 després de superar Kompany en l'un contra un. El Sunderland ha sortit ràpid al contraatac amb un desplaçament llarg i el davanter ha superat el central belga del City amb el cos per batre Pantilimon, porter titular aquesta tarda per part del conjunt entrenat per Pellegrini.

L'última final que els de Manchester van jugar a Wembley va ser la temporada passada, contra el Wigan, que, tot i que ja està descendit, va guanyar la final de la FA Cup. El gol de Borini al minut 10 de partit ha portat els pitjors records a la plantilla i afició 'citizen'. El davanter italià del Sunderland ha tingut el 0 a 2 en un altra jugada ràpida a l'espai, tot i que en aquesta ocasió Kompany ha rectificat a temps i ha evitat la rematada de Borini. L'empat pel City ha estat obra de Touré Yaya, ja al segon temps. El migcampista ivorià ha colpejat amb precisió l'esfèric des de fora de l'àrea i ha superat amb una perfecta vaselina el porter rival, Vito Mannone, lleugerament avançat. Dos minuts més tard, el francès Samir Nasri ha posat en avantatge els de Manchester gràcies a un xut amb l'exterior de la cama dreta. L'andalús Jesús Navas ha sentenciat la final després de culminar un contraatac dels de Pellegrini conduït per Touré Yaya.

Sergio Agüero ha jugat 60 minuts de la final, i suma quilòmetres per jugar el partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Barça al Camp Nou del dia 12 de març.