Esports Futbol 23/10/2011

El City es cruspeix el United a Old Trafford (1-6)

El Manchester City s'ha imposat amb claredat al Manchester United en el derbi de la ciutat. Balotelli (2), Agüero, Silva i Dzeko (2), els golejadors

BarcelonaSorpresa i de les grans a Old Trafford. El líder de la Premier sembla que va de debò i aquest diumenge ha donat una exhibició de joc i d'encert al camp del Manchester United.

En el primer temps tan sols hi ha hagut un gol, el primer de Mario Balotelli. El davanter italià ha rebut una passada a la frontal de l'àrea i amb xut ras i col·locat ha batut David De Gea. Amb el 0-1 s'ha arribat al descans.

I a la segona meitat, pluja de gols. El 0-2 l'ha fet el mateix Balotelli, mentre que el 0-3 ha estat obra d'Agüero. Quan restaven deu minuts Fletcher ha marcat l'1-3, però ha estat un miratge. El United estava bolcat a l'atac i el City ha agafat a contrapeu els de Ferguson, que han rebut tres gols més en menys de quatre minuts. Dzeko, Silva i de nou Dzeko han tancat un marcador escandalós, 1-6.

Amb aquests tres punts els 'sky blues' segueixen liderant la Premier League amb 25 punts, cinc més que el United.