FUTBOL CATALÀ
Esports  /  Futbol Masculí 12/02/2015

CiU demanarà a Wert "més sensibilitat" amb l'esport base i "menys persecució"

Dimarts el senador de CiU Josep Maldonado preguntarà al ministre què pensa fer davant les jornades de protesta generalitzada en el futbol de base

Efe
1 min
Un instant d'un partit de futbol de base / MARC ROVIRA

MadridEl senador de CiU Josep Maldonado reclamarà al ministre d'Educació, Cultura i Esport, José Ignacio Wert, "més sensibilitat" amb l'esport base i "menys persecució" davant les jornades de protesta convocades en les categories inferiors de en comunitats autònomes com Astúries, Catalunya i Cantàbria.

Segons ha informat CiU, Maldonado preguntarà al ministre durant la sessió del control al govern al Senat el proper dimarts dia 17 sobre "què pensa fer davant les jornades de protesta generalitzada, amb paralització de tots els partits de futbol de base, que s'estan produint a Catalunya, Astúries i altres comunitats autònomes".

El senador considera que la vaga és conseqüència de "la persecució i falta de sensibilitat del govern cap a la funció de promoció de l'esport que efectuen els clubs i entitats esportives sense ànim de lucre". Josep Maldonado ha assenyalat que "no es pot perseguir els clubs i les entitats esportives sense ànim de lucre perquè realitzen una gran tasca de promoció de l'esport".

stats