Espanyol
Esports Futbol 01/10/2014

Collet: "Estic convençut que aquest equip donarà tranquil·litat i alegries"

El president de l'Espanyol expressa la seva confiança en el projecte pel que transmeten "els jugadors, els tècnics i el director esportiu"

Efe
1 min

Cornellà de LlobregatEl president de l'Espanyol, Joan Collet, ha afirmat aquest dimecres a l'acte de renovació de Víctor Sánchez que no està preocupat pel rendiment del bloc en aquest inici de Lliga i ha apuntat que "estic convençut que aquest equip ens donarà tranquil·litat i alegries".

El màxim mandatari blanc-i-blau ha demanat, de tota manera, "confiança i suport al grup, això sempre es necessita". "No sóc tècnic i puc tenir la meva opinió, però estic calmat. Aquesta tranquil·litat me la generen els jugadors, els tècnics i el director esportiu", ha afegit.

Collet ha insistit que els debats sobre el nivell del bloc són encara molt prematurs. "No diré que aquestes coses només passen aquí, però parlar d'això en la jornada cinc no crec que sigui bo", ha asseverat. L'Espanyol és onzè a la taula amb cinc punts després de dos empats, dues derrotes i una victòria.

D'altra banda, el director esportiu, Òscar Perarnau, ha explicat que el suport de l'entitat a l'equip és total: "La nostra responsabilitat és donar suport màxim als futbolistes. Hi ha un excel·lent vestidor quant a les persones. Cada dia es fa autocrítica per intentar progressar, és el que es mereix l'afició".

Finalment, el president ha revelat que la xifra actual de socis de l'Espanyol ronda els 25.000, i l'entitat blanc-i-blava comunicarà el nombre exacte quan acabi la campanya d'abonats.

stats