Espanyol
Esports Futbol 12/05/2014

Colotto: "No podem retreure res a l'afició"

El defensa blanc-i-blau treu importància als xiulets de Cornellà-El Prat en els minuts finals del partit contra l'Osasuna i agraeix el suport dels seguidors durant tot l'any

Efe
1 min

Sant Adrià del BesòsEl central de l'Espanyol Diego Colotto ha afirmat aquest dilluns al matí després de l'entrenament que els jugadors no poden retreure res a l'afició, després que els seguidors xiulessin l'equip i a la directiva després de l'empat de diumenge contra l'Osasuna, a Cornellà-El Prat. El defensa ha reconegut la part de responsabilitat de la plantilla. "Som els que juguem, el grup pot transmetre coses bones i no tan bones. Agraïm a la gent el suport que ens va brindar durant tot el partit, però en els minuts finals va manifestar que no els regalem el triomf", ha explicat.

Colotto s'ha mostrat comprensiu amb la grada, tot i que ha qualificat la temporada com a "bona" perquè "es compleix el primer objectiu", que és la permanència. "En cada començament de curs es fixa una meta inicial, era el més important, el que volíem aconseguir i a partir d'aquí aspirar a alguna cosa més", ha asseverat.

"Volíem il·lusionar perquè durant tot l'any vam estar en posicions expectants", ha apuntat el central en clara referència als llocs europeus. Amb vista a la pròxima campanya, Colotto ha comentat que el club "ha de manifestar quin és l'objectiu". El defensa és conscient que comencen setmanes de reunions per compondre l'Espanyol de la 2014-15: "Hi haurà tot tipus de negociacions, renovacions, suposades vendes i el futur de l'entrenador. Segurament ja estaran treballant. L'important és que tinguin una bona planificació i que els jugadors ho sentin".

stats