Espanyol
Esports Futbol 30/04/2014

Colotto: "Veurem si la necessitat del Valladolid supera la nostra"

El central de l'Espanyol assegura que la plantilla s'ha reunit aquesta setmana per intentar capgirar la dinàmica de mals resultats dels últims partits

Efe
1 min

Sant Adrià del BesòsEl central de l'Espanyol Diego Colotto ha afirmat aquest dimecres al matí, després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva que amb vista al pròxim partit de Lliga, que caldrà veure si "la necessitat del Valladolid supera" la seva, ja que el rival està lluitant per la permanència.

El conjunt català, per la seva banda, ja treballa per sentenciar la salvació: "Necessitem sumar una altra vegada, donar l'última empenta a aquesta campanya, volem canviar aquesta dinàmica". El defensa ha insistit que el vestidor desitja millorar "la imatge que la gent es va emportar del partit davant l'Almeria", diumenge passat.

Colotto ha explicat que el vestidor s'ha conjurat de forma clara per aconseguir-ho, i ha assegurat que aquests dies han tingut "algunes reunions en el grup". "El més important ara és no dubtar, estar convençuts del que hem estat durant tot l'any. Busquem tenir un partit rodó i guanyar dissabte", ha subratllat.

D'altra banda, l'italoargentí ha descartat que la mala dinàmica de l'equip sigui deguda als deutes de l'entitat amb els futbolistes. "No és una causa econòmica. Fa dos mesos vam signar un conveni de pagaments per al contracte de tots els jugadors. Estem tranquils i convençuts que es compliran", ha comentat. "L'any passat ja es va viure una situació similar", ha dit. En aquest sentit, el blanc-i-blau ha afegit que cap tema extraesportiu afecta el bloc quan surt al camp. Colotto ha aclarit que la relació amb el club "és molt bona". "Cada vegada que necessitem parlar amb el president està a la nostra disposició".

stats