Espanyol
Esports 08/08/2014

Es compleixen cinc anys de la mort de Dani Jarque

La porta 21 de l'estadi està oberta d'11h a 19 h perquè els aficionats puguin retre homenatge davant la seva estàtua. Els jugadors hi aniran a la tarda

Ara
1 min
Es compleixen cinc anys de la mort de Dani Jarque / RCDE

BarcelonaEl 8 d'agost del 2009 és una data que difícilment podran oblidar mai els aficionats de l'Espanyol. És el dia que va morir el capità Dani Jarque d'un atac de cor mentre l'equip feia una estada a Florència. Avui se'n compleixen cinc anys.

Com és habitual, l'Espanyol obre la porta 21 de l'estadi de Cornellà-El Prat (d'11 h a 19 h) perquè els aficionats puguin retre el seu homenatge particular al capità davant la seva estàtua. De la mateixa manera, la plantilla de l'Espanyol també s'hi atansarà a la tarda abans de marxar cap a Tenerife, on aquest dissabte juguen un nou amistós. Alguns representants de la directiva acompanyaran els futbolistes i el cos tècnic a l'homenatge.

L''etern capità', com se'l va batejar des del club, va morir sobtadament a la localitat italiana de Coverciano. El jugador es trobava malament i va preferir quedar-se a l'habitació en comptes d'acompanyar els companys al vespre. Quan van tornar a l'habitació, ja van trobar el cos sense vida de Jarque.

stats