FUTBOL

El màxim accionista de l'Alabès confirma que Abelardo no seguirà al club

Josean Querejeta diu que el tècnic els va demanar "més del doble del que està guanyant aquest any"

El màxim accionista de l'Alabès, Josean Querejeta, ha confirmat la matinada d'aquest dimarts que Abelardo Fernández no continuarà al capdavant de la banqueta del conjunt de Vitòria la temporada vinent.

El dirigent basc s'ha mostrat "sorprès" en una entrevista a Onda Cero per la filtració d'aquesta informació en un mitjà local de Vitòria, 'Noticias de Álaba', ja que ha assegurat que la decisió només la coneixien "el representant d'Abelardo, el mateix Abelardo, el director esportiu" i el mateix Querejeta. En aquest sentit, el directiu ha culpat de la filtració l'entorn de l'entrenador asturià.

El màxim responsable del Grup Baskonia Alabès ha revelat que en una de les reunions Abelardo va demanar "més del doble del que està guanyant aquesta temporada" i ha afegit que posteriorment li va dir al director esportiu, Sergio Fernández, que "no volia seguir perquè havia tocat sostre a l'Alabès".

Josean Querejeta ha apuntat que "la segona volta de l'equip no ha sigut gens bona" i ha reconegut que tenien "la il·lusió d'aconseguir un lloc a Europa".

Més continguts de