Futbol Català
Esports Futbol 18/02/2011

"Els jugadors del Granollers estan molt capacitats per aconseguir l'ascens a Primera Catalana"

Després d'una llarga trajectòria com a segon entrenador, la del Granollers serà la primera banqueta de Cristian Colás com a màxim responsable d'un equip

àngel Garreta
2 min
Colás comença la seva primera aventura en solitari

BarcelonaCristian Colás és el nou entrenador del Granollers. L'entitat del Vallès s'ha decidit per un canvi a la banqueta amb l'objectiu de no perdre distància amb les posicions que donarien l'ascens a la futura Primera Catalana després de la reforma efectuada per la Federació i que es completarà durant el proper estiu.

El nou tècnic, de 27 anys, acumula una bona trajectòria com a segon entrenador i fins la temporada passada exercia com ajudant a la banqueta de Pedro Dólera, construint un renovat Europa que ara dóna fruits a Tercera Divisió. En declaracions en exclusiva a ara.cat, Colás ha afirmat que porta des del setembre "seguint totes les categories des de Tercera fins a Preferent, veient molts partits el cap de setmana. En aquest temps ha sortit alguna oferta més però la del Granollers m'ha fet decidir després d'un parell de reunions amb els responsables del club". A nivell d'objectius, l'aposta és clara per estar a final de lliga "entre els sis primers per ascendir a Primera Catalana". Tot i que el club no ha pressionat en aquest sentit, el nou entrenador del Granollers admet que la pressió per pujar "és un objectiu sí o sí que m'imposo jo mateix".

Com a segon a la banqueta, Colás comptarà amb Xavi Benet, fins fa poc entrenador del Turó de la Peira. Un Turó que serà, curiosament, el primer rival del nou cos tècnic aquest proper cap de setmana. Respecte les possibilitats de modificar la composició actual de la plantilla, el nou entrenador del Granollers afirma sentir "confiança màxima en tots els membres de la plantilla. Els jugadors del Granollers estan molt capacitats per aconseguir l'ascens". Colás avisa, això sí, que "aquest fet no treu que pugui haver-hi alguna baixa en cas d'haver-se de donar i, si n'hi ha, hi haurà altes. Serem conseqüents".

El nou tàndem d'entrenadors ha signat fins a finals de la present temporada però amb el clar objectiu "que tot surti bé i encisar-nos amb un nou projecte". Malgrat ser la primera experiència com a primer entrenador, Colás afirma no tenir nervis per estrenar-se sinó "per pensar com dirigir l'equip dia a dia. Els nervis estan al cap, per pensar, no pas a la panxa. Per aquestes coses sóc una persona força tranquil·la".

Malgrat que el nom del Granollers pesa molt pel seu passat recent a les més altes categories del futbol català, això suposa més un estímul que una pressió afegida. "És un factor motivant per aconseguir el repte proposat. Per un equip petit i modest seria teòricament més difícil lluitar per l'ascens que no pas si et dius Granollers i amb tota una ciutat al teu voltant. Volem tornar a formar part d'aquella història recent", afirma un ambiciós Colás que s'estrenarà aquest cap de setmana a casa.

stats