LIGA BBVA
Esports Futbol 05/11/2014

Cristiano rep la Bota d'Or: "Quan acabi la meva carrera miraré les estadístiques. Segur que estaré entre els millors"

El portuguès comparteix el guardó aquest any amb el blaugrana Luis Suárez

Ara
2 min
Florentino Pérez entrega la Bota d'Or a Cristiano Ronaldo / JUAN CARLOS HIDALGO / EFE

BarcelonaCristiano Ronaldo ha recollit aquest dimecres la seva tercera Bota d'Or, un guardó que aquesta temporada comparteix amb Luis Suárez. El portuguès ha recollit el premi de mans del president del Reial Madrid, Florentino Pérez, que en el seu discurs ha comparat a Cristiano amb Di Stéfano: "És el seu hereu", ha dit. "És un honor, això. Estar connectat amb els més grans m'agrada molt", ha comentat Cristiano. "Jo no treballo per ser el millor jugador del meu país o d'un equip, jo treballo per ser el millor jugador de sempre. És el que tinc al cap i pel que treballo. Quan acabi la meva carrera miraré les estadístiques. Segur que estaré entre els millors", ha dit, i ha afegit: "A alguns els agraden més les rosses, a altres més les morenes, oi? Doncs amb els jugadors, a alguns els agrada més Cristiano i a altres, altres jugadors".

"No esperava que hi hagués tanta gent aquí", ha assegurat Cristiano quan ha girat la vista cap al públic. "Primer de tot, agraïments per als meus companys, ja que sense ells no hauria aconseguit aquesta tercera bota. Després, a la família, a l'afició i al club, per donar-me l'oportunitat de jugar a l'equip més important del món i per donar-me l'oportunitat de guanyar aquesta Bota d'Or. Els premis col·lectius són importants però per a mi els premis individuals també ho són, jo treballo molt per aconseguir-los", ha explicat. "Des que vaig arribar al Madrid he demostrat que sempre vull més. Es veu en els números. En els meus cinc anys que he estat al Madrid els meus números han estat molt bons. Fins i tot les estadístiques dels dos últims anys han estat millors", ha apuntat. "Òbviament que m'agradaria guanyar la tercera Pilota d'Or, però no visc obsessionat amb això".

El portuguès ha assegurat que veu que "cada cop més" l'afició "l'estima més" i que intentarà "donar el màxim" durant els anys que estigui al Madrid: "Em queden molts anys al Madrid". "Tot el món diu que aquesta serà la millor plantilla del Madrid, però això se sabrà a final de temporada, ja que si no guanyem res, no serà la millor plantilla. Estem molt il·lusionats. Jo a nivell individual em sento bé, estic content".

"M'agrada que vinguin els meus companys a veure'm. Normalment no els dic que vinguin perquè sembla que els faig perdre el temps per venir a un acte meu, però clar que m'agrada que ells estiguin aquí amb mi", ha assegurat.

Sobre què fa quan no marca, ha comentat: "M'agrada marcar i jugar bé, però cap jugador fa gols en tots els partits. Si no marco, m'enfado amb mi mateix, però es passa quan estic amb la meva gent".

stats