REIAL MADRID
Esports Futbol 03/05/2016

Cristiano Ronaldo: "No tinc dubtes que ja formo part de la història del futbol"

El portuguès ha parlat de la seva trajectòria en una entrevista a UEFA.com

Efe
2 min
Cristiano Ronaldo entrenant a Madrid abans de rebre dimecres al Manchester City

BarcelonaEn una entrevista apareguda al web de la UEFA, Cristiano Ronaldo ha reivindicat el seu lloc a la història del futbol. "Li agradi o no a la gent, els números parlen per si sols. Seré allà amb els altres. No tinc dubtes que ja formo part de la història del futbol", ha dit el màxim golejador de la història de la competició (93 gols).

El portuguès que ja es va entrenar amb el grup, apunta a titular dimecres contra el Manchester City i espera seguir aportant gols en la competició: "És un privilegi per mi saber que sóc el màxim golejador de tots els temps de la Champions. Òbviament em sento feliç d'haver-ho aconseguit. És una competició especial i que el Reial Madrid estima. L'he guanyat dos cops i tant de bo la pugui guanyar més" ha dit. En la tornada de les semifinals a més, Cristiano pot igualar superar el seu propi rècord de gols en una mateixa edició de la Lliga de Campions situat en 17 gols.

El davanter madridista diu que la seva determinació és la clau per aconseguir els seus èxits: "Sempre he cregut que sóc un jugador especial, des que vaig començar amb l'Sporting. Sentia que tard o d'hora seria un gran professional" ha explicat. Finalment ha parlat dels seus referents i de la importància de la seva aportació al futbol. "Busco gaudir de la competició i garantir que gaudeixin. Intento marcar gols. Als aficionats sempre els agrada veure un bon partit i gols. És la meva feina. Guanyar, jugar bé, marcar el màxim de gols possibles, ajudar l'equip i gaudir. Aquesta és la paraula que voldria destacar, ja que això és el futbol, la felicitat, la passió i la adversitat", ha sentenciat.

stats