Lliga de Campions
Esports Futbol 21/10/2014

El Bayern Munic de Pep Guardiola s'exhibeix a Roma (1-7)

L'equip bavarès ha anotat cinc gols en tan sols 36 minuts i ha destrossat el subcampió de la Lliga italiana

Robert Lewandowski celebra el tercer gol del Bayern Munic / EFE

BarcelonaUn Bayern Munic deliciós s'ha exhibit aquest dimarts a Roma (1-7) i ha obert una escletxa gegant en la classificació del grup E de la Lliga de Campions, on acumula cinc punts més que el segon classificat. L'equip de Pep Guardiola ha anotat cinc gols en tan sols 36 minuts i ha destrossat el subcampió de la Lliga italiana.

Arjen Robben (minuts 9 i 30), Mario Götze (minut 23), Robert Lewandowski (minut 25) i Thomas Müller (minut 36) han aconseguit avançar l'equip bavarès, que suma tres victòries en tres partits. El Roma ha reduït distàncies gràcies a Gervinho (minut 66). Franck Ribéry (minut 78) i Shaqiri (80) han arrodonit el marcador.

Com és habitual a la Lliga de Campions, Pep Guardiola ha apostat per una defensa amb tres centrals. El seu conjunt s'ha mostrat molt superior tàcticament a un rival absolutament sobrepassat, que ha patit amb la pilota i sense ella. Xabi Alonso ha tingut temps i espai per organitzar amb eficiència el joc ofensiu i el Bayern Munic s'ha mostrat molt efectiu en atac.

El Bayern Munic ha relaxat la seva defensa després del descans i el Roma ho ha aprofitat per avançar metres. Abans de marcar al minut 66, Gervinho ha disposat de dues bones oportunitats per marcar.

Pep Guardiola ha mogut la banqueta i ha fet jugar Rafinha, Franck Ribéry i en la segona meitat.

En l'altre partit del grup E, el CSKA i el Manchester City han empatat a Moscou (2-2). "Encara podem classificar-nos", ha dit Manuel Pellegrini.