Esports Futbol 23/01/2023

Dani Alves declararà divendres davant dels Mossos per una presumpta agressió sexual

Fins que no comparegui davant del jutge es quedarà en custòdia policial

2 min
Dani Alves en roda de premsa

BarcelonaAquest divendres al matí el futbolista brasiler Dani Alves està citat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de les Corts, a Barcelona, per declarar com a investigat després que una dona el denunciés per agredir-la sexualment el 30 de desembre a la discoteca Sutton de la capital catalana, segons fonts al corrent del cas consultades per l'ARA. Actualment Alves juga al Pumas de Mèxic, però és a Barcelona i anirà presencialment a la comissaria. Després, segons les mateixes fonts, la intenció és que l'exfutbolista blaugrana passi a disposició judicial. Això vol dir que el mateix divendres a la tarda podria declarar de nou, davant del jutge. Mentre això no passi estarà custodiat en tot moment pels Mossos. Si la declaració als jutjats es posposa a dissabte, haurà de passar la nit a les dependències policials.

Segons la versió de la dona, Alves li va posar la mà sota la roba en plena sala de festes. Fonts de l'entorn del futbolista, però, neguen els fets. Si bé confirmen que Alves va ser a la discoteca Sutton aquella nit, asseguren que s'hi va estar poca estona i que "no va passar res". Sense la denúncia, que va arribar uns dies més tard de la presumpta agressió, els Mossos ja estaven investigant els fets després que els responsables de la seguretat de la discoteca els avisessin, advertits per unes amigues de la víctima. La demanda de la dona va permetre a la policia accelerar la investigació i no haver d’actuar únicament d’ofici. Dues setmanes després de la denúncia, Alves declararà com a investigat.

En els darrers partits del Pumas, l'últim aquest diumenge mateix, el futbolista no va estar convocat. Segons els mitjans locals de Mèxic, Alves no s'entrena amb l'equip perquè va demanar un permís especial per la mort d'un familiar.

stats