Ser la parella de l'acusat de violació: Joana Sanz es manté fidel a Dani Alves

Tot i que fa un any Sanz va iniciar els processos legals de divorci, ara la parella mostra la seva estima mútua per xarxes

3 min
Dani Alves i Joana Sanz, en una imatge d'arxiu, de l'any 2018

BarcelonaLes relacions de parella no són fàcils, i sota l'escrutini públic, menys. Però aquestes condicions ja les coneixien tant la model d'èxit Joana Sanz com Dani Alves quan van començar a sortir el 2015. Ara aquesta problemàtica queda reduïda fins a la ridiculesa després que l'exfutbolista rebés la condemna per haver violat una noia al lavabo d'un reservat de Sutton el 31 de desembre de 2022. La setmana passada el pres va sortir en llibertat provisional i ha tornat a casa amb Sanz, que, tot i haver iniciat el procés de divorci amb l'esportista i haver mostrat a les xarxes els seus dubtes respecte a la relació, segueix al costat d'Alves.

Tot i el recurs interposat per la Fiscalia i la víctima contra la decisió de deixar Dani Alves en llibertat provisional després de rebre la condemna mínima per violació, el brasiler ha tornat a dormir a casa seva. Tan sols va tardar 5 dies a reunir el milió d'euros de fiança que representaven el bitllet de sortida de les lliteres de la cel·la de Brians 2 i el retorn a la seva casa de luxe a Esplugues de Llobregat. Allà s'ha trobat amb Joana Sanz, la seva dona des de fa 7 anys.

Després de les anades i vingudes de la relació, i tota l'exposició mediàtica, Joana Sanz ha publicat una història d'Instagram de la seva mà agafant, feliçment, la de Dani Alves. A la imatge també es pot veure el tatuatge que comparteixen: 1+1=1, tancant així qualsevol rumor sobre l'estat actual de la parella. En la voluntat d'aparentar normalitat, aquest dimecres la model va penjar dues fotos amb banyador a casa seva, somrient i feliç.

Les mans agafades de Joana Sanz i Dani Alves.

El divorci

Però durant aquest temps, la relació ha passat per diferents etapes. Sense anar més lluny, fa un any la model va anunciar que havia decidit divorciar-se de Dani Alves a través d'una carta manuscrita que va publicar a Instagram. "Han estat mesos horribles, no els més durs de la meva vida, perquè he topat amb moltes tempestes, però sí que són molt foscos i dolorosos", és un dels fragments de la carta que va escriure la model, de 30 anys. Al cap de poques hores el germà del futbolista va fer la seva pròpia sentència sobre la llavors excunyada: "La mateixa persona que et fa un gran bé t'esclafarà sense pietat". Tot i que ara sembla que la relació s'ha reconduït, resulta curiós que al perfil d'Instagram de Joana Sanz no hi ha cap publicació amb Dani Alves, però sí que conserva la publicació de la carta de ruptura.

El renaixement de la relació

Aquella carta acabava de forma premonitòria: "Hi continuo estant i hi continuaré estant, però d'una altra manera. L'estimo i l'estimaré sempre. Qui digui que l'amor s'oblida, s'autoenganya o no ha estimat mai de debò". Al cap d'uns mesos Sanz va evidenciar que no havia oblidat l'amor: la mateixa setmana el va anar a veure a la presó i va aturar el procés de separació.

Un altre canvi de plans sobtat va arribar a finals d'any, quan la noia va eliminar el seu compte a les xarxes socials, just abans que comencés el judici, i es va comunicar que la de Tenerife declararia a l'Audiència de Barcelona contra la seva parella. Finalment, Sanz va canviar de parer i va decidir afavorir Alves assegurant que el seu marit va arribar a casa "molt begut" –una tesi que ha estat desmentida per les dues psicòlogues pagades pel mateix Alves– per tal de facilitar els atenuants de la condemna. Pocs dies després, Joana Sanz publicava "per error" les cartes ensucrades i plenes d'agraïment que l'exfutbolista li havia enviat.

stats