Espanyol
Esports Futbol 04/08/2012

Dani Nieto fitxa per l'Alcorcón

L'extrem blanc-i-blau ha rescindit el seu contracte amb l'Espanyol i ha confirmat el seu traspàs a l'entitat madrilenya, que milita a la Segona Divisió

Ara
1 min
Dani Nieto durant un amistós amb l'Espanyol a Palamós

BarcelonaDani Nieto ja és oficialment jugador de l'Alcorcón. L'extrem mallorquí, a qui l'Espanyol havia recuperat després d'un any cedit al Girona, ha rescindit el seu contracte amb l'entitat blanc-i-blava i ha confirmat el seu fitxatge per a l'equip madrileny, que milita a la Segona Divisió.

L'extrem esquerre havia començat la pretemporada a les ordres de Mauricio Pochettino i, fins i tot, havia sigut protagonista amb gols en els primers partits durant l'estada a Peralada. A mitjans de juliol va afirmar en roda de premsa que esperava poder-se fer un lloc al primer equip. El tècnic argentí, però, va decidir que no comptava amb ell i el jugador va buscar-se una sortida.

"Vull donar les gràcies a totes les persones que m'han ajudat des que vaig arribar a l'Espanyol. Gràcies tant als companys i al cos tècnic, com als aficionats que m'han fet sentir estimat. També gràcies al Girona i a la seva afició per haver-me donat l'oportunitat de jugar a Segona i agafar experiència a la categoria", ha piulat el jugador.

Nieto s'incorporarà als entrenaments amb els seus nous companys dilluns i serà presentat en els pròxims dies.

stats