Espanyol
Esports Futbol 11/11/2011

Dátolo pateix una sobrecàrrega als isquiotibials de la cama esquerra

Els metges han preferit que faci 24 hores de repòs per estudiar el seu estat i descartar complicacions, segons ha informat el club

Efe
1 min
Jesús Gámez (Màlaga) defensat per Dátolo i Dídac de l'Espanyol.

Sant Adrià del BesòsEl davanter de l'Espanyol pateix una sobrecàrrega a la musculatura isquiotibial de la cama esquerra i els metges han preferit que faci 24 hores de repòs per estudiar el seu estat i descartar complicacions, segons ha informat avui el club català.

Juan Albín, de la seva banda, ja s'ha entrenat a les instal·lacions espanyolistes després de tornar ahir de l'Uruguai, on va atendre assumptes personals i es va recuperar de la seva operació al recte anterior de la cama dreta, amb afectació del tendó proximal directe.

El porter Cristian Álvarez s'ha exercitat durant part de la sessió al marge per unes molèsties al peu dret i s'espera que en les pròximes sessions ja pugui treballar amb absoluta normalitat, mentre que el punta Walter Pandiani està en la mateixa situació, encara que amb molèsties al quàdriceps de la cama dreta.

El lateral esquerre Dídac Vilà evoluciona correctament de la seva contusió rotuliana al genoll dret i el futbolista té bones sensacions.

Finalment, el migcampista Javi Márquez continua treballant al marge, amb tractament conservador, pel fort traumatisme que va patir al turmell esquerre.

stats