FUTBOL
Esports Futbol 13/06/2019

El Dépor obre un expedient a Íñigo López, investigat en el cas Oikos

El club gallec ha apartat de la disciplina de grup el central, també expedientat per la RFEF

Ara
1 min
Íñigo López, suspès provisionalment per admetre que l'Osca havia pactat perdre contra el Nàstic

BarcelonaDesprés de ser expedientat per la Federació Espanyola de Futbol, el Deportivo de la Corunya també ha obert expedient al central Íñigo López per la seva presumpta participació en l'operació Oikos, que investiga una trama de partits arreglats. López, que va ser detingut i posat en llibertat sota fiança, acumula ara l'obertura de dos expedients després que en una entrevista a 'El Mundo' afirmés que el duel Osca-Nàstic (0-1) del curs 2017-2018 a Segona Divisió, en què els aragonesos ja tenien l'ascens assegurat mentre que els catalans s'hi jugaven la salvació, estava pactat que l'Osca es deixaria guanyar. López, actualment al Dépor, militava llavors a l'Osca.

El club gallec explica en comunicat que, "arran de la detenció i posterior posada en llibertat provisional del futbolista", el Consell d'Administració (celebrat el passat 5 de juny) va acordar per unanimitat l'obertura d'un expedient. Segons explica el Deportivo, en les últimes dues setmanes la instrucció de l'expedient ha avançat i l'oficial de compliment de l'entitat gallega ha mantingut reunions i converses tant amb la Lliga com amb la Federació Espanyola de Futbol, el futbolista i el seu advocat.

L'expedient a Íñigo López està en tràmit i és susceptible d'al·legacions davant el Comitè d'Apel·lació. El club gallec ha confirmat que el jugador està apartat de la disciplina de l'equip i ja s'ha exercitat al marge del grup en l'entrenament d'aquest dijous.

stats