Primera Divisió
Esports Futbol 23/12/2011

Diego Simeone substitueix Gregorio Manzano a la banqueta de l'Atlètic de Madrid

L'exjugador matalasser (1994-97 i 2003-05) va dimitir fa poc del Racing de Avellaneda per poder anar a Madrid. Signa pel que queda de temporada i una més

Efe
2 min
Diego Pablo "Cholo" Simeone, nou entrenador de l'Atlètic de Madrid.

MadridDiego Simeone és el nou entrenador de l'Atlètic de Madrid, segons ha informat la pàgina oficial del club a internet, en què diu que el tècnic argentí arribarà dilluns i serà presentat el dimarts 27 de desembre a les 13 hores.

El nou entrenador ha acceptat l'oferta que el club li va fer dijous passat per al que resta de temporada i una campanya més, i dilluns que ve arribarà a la capital d'Espanya per començar la seva feina al capdavant de l'equip. Simeone substituirà Gregorio Manzano, destituït dijous per la junta directiva.

Segons informa el club madrileny, quan Simeone es trobi a Madrid perfilarà amb el director esportiu, José Luis Pérez Caminero, la composició definitiva del seu equip de col·laboradors.

Simeone és un gran coneixedor de l'entitat vermella i blanca, a la qual va pertànyer com a jugador en dues etapes (1994-97 i 2003-05). Va formar part de la plantilla que va aconseguir el doblet de Lliga i Copa la temporada 95-96, i és un dels grans ídols de l'afició.

Com a entrenador va debutar el 2006 a la banqueta de Racing de Avellaneda i el 2007 va guanyar el Torneig Obertura al capdavant d'Estudiantes de la Plata. Posteriorment va dirigir a River Plate, amb el qual va ser campió del Clausura argentí el 2008, passant el 2009 a dirigir a San Lorenzo d'Almagro, al qual va classificar per a la Copa Sud-americana.

El gener de 2011 va donar el salt a Europa, salvant del descens al Catània italià, club que va acabar signant la seva millor temporada a la Serie A. Al juny va signar un altre cop pel Racing de Avellaneda, el qual va portar al subcampionat de l'Obertura i a la classificació per a la Copa Sud-americana vuit anys després de la seva última participació. Simeone es va desvincular del club argentí i arriba lliure a l'Atlètic de Madrid.

stats