Primera Iberdrola
Esports Futbol 25/10/2019

L'eco d'una vaga imminent esquitxa la setena jornada a la Primera Iberdrola

L'Espanyol rep l'Athletic a Sant Adrià, mentre que el Barça visitarà el Madrid CFF

Natalia Arroyo
2 min
Brenda Pérez, lluitant amb Virgy al Sevilla-Espanyol

BarcelonaDurant la setmana, la Primera Iberdrola ha sigut notícia per l'amenaça de les jugadores de convocar una vaga pròximament per desencallar el bloqueig amb el conveni col·lectiu. La reunió de conciliació entre l'Associació de Clubs de Futbol Femení i els sindicats amb un mediador s'ha ajornat fins dilluns i, per tant, l'aturada no es podria fer fins a la jornada 9, prevista per al 16 i 17 de novembre.

Abans, i enmig de l'enrenou i les reivindicacions, la Lliga avança i ho fa amb mitja jornada anticipada a dissabte. Obrirà el cap de setmana l'Espanyol, que rebrà a les 12 h a Sant Adrià l'Athletic Club. Després d'un inici molt irregular, el conjunt basc ha aconseguit encadenar dues victòries seguides i viatjarà a Barcelona amb idea de sumar una nova victòria per consolidar-se en una part còmoda de la classificació. En canvi, les blanc-i-blaves arriben al xoc amb moltes més urgències. El 4-0 encaixat diumenge a Sevilla va encendre totes les alarmes de l'únic equip que encara no ha guanyat aquesta temporada. Alguns mitjans creuen que el partit és un ultimàtum per a Salvador Jaspe, tot i que el club, consultat per l'ARA, ha traslladat la seva confiança en el tècnic i la plantilla.

A partir de les 16 h entrarà en acció el Barça, que s'enfronta al Madrid CFF a Matapiñonera. L'equip madrileny ve de perdre els últims dos partits, però les blaugranes no es confien, conscients del patiment que han tingut en els anteriors desplaçaments. En la primera jornada a fora, i també a Madrid, de fet, el Barça es va deixar dos punts per culpa d'un empat contra el Rayo Vallecano. Després, treballada victòria contra el Sevilla (0-2) i contra l'Sporting de Huelva (0-1).

stats