Futbol Català
Esports Futbol 25/05/2011

El futbol català també mira cap al volcà islandès

L'amenaça del Grímsvötn podria afectar alguns desplaçaments de play-off si les seves cendres arriben a entrar en l'espai aeri peninsular

Redacció
1 min
El volcà Gimsvötn va entrar en erupció dissabte passat / EFE

BarcelonaMolts aficionats del FC Barcelona estan pendents de les seves possibilitats i alternatives de viatge a Londres per veure la final de la Champions a l'estadi de Wembley. No obstant, l'erupció del Grímsvötn també podria afectar al futbol més modest en els viatges dins l'estat espanyol per disputar les diferents fases d'ascens de categoria. El Sabadell a Segona B i el Llagostera, la Pobla de Mafumet i el Reus a Tercera han d'afrontar llargs desplaçaments.

En la lluita per l'ascens a Segona A, l'expedició de la plantilla del Centre d'Esports Sabadell sortirà cap a Eibar en autocar -ja estava previst així- el divendres a les 12 del matí per jugar el seu decisiu duel a Ipurua dissabte a les sis de la tarda. Per la seva banda, l'altre equip català que participa d'aquesta fase d'ascens, el Badalona, rebrà al seu estadi a un Leganés que tindrà en l'AVE la seva opció més directa de viatge.

A Tercera Divisió, el Llagostera viatjarà a Cerceda en avió (dissabte a les dues del migdia), però ja ha dissenyat un pla alternatiu en autocar per sortir, si fa falta, el divendres. El partit es juga diumenge a les sis de la tarda. Un cas similar però canviant l'autocar pel vaixell presenta la Pobla de Mafumet, que es desplaçarà a Mallorca en avió però es reserva un 'pla B' per mar. La 'Monta' rebrà al Cartagena -que viatja en autocar- a Nou Barris i el Reus es desplaçarà en autocar a Oviedo.

stats