Els errors pesen més que la reacció del Sabadell (2-1)

i
Albert Nadal
Els jugadors del Sabadell, després de marcar

BarcelonaEl Leganés, amb una plantilla projectada per tornar a Primera, feia tres partits seguits que no coneixia la victòria (dues derrotes i un empat) i, si no volia deslligar-se massa dels llocs de promoció d’ascens, no es podia permetre una nova ensopegada. De la mateixa manera, el Sabadell viu amb l’aigua al coll per aconseguir un repte majúscul per al club: mantenir-se a Segona en la temporada del seu retorn. Amb aquest guió, a Butarque es dibuixava un duel d’exigències per als dos equips en què els madrilenys van castigar dos errors dels sabadellencs al primer temps que els van valer per sumar el triomf (2-1).

Les coses es van tòrcer ben d’hora per als catalans. Al minut 6, una pèrdua en la sortida de pilota va permetre al Leganés orquestrar una jugada ràpida que va culminar José Arnáiz amb un xut creuat impossible per a Ian Mackay. Les males notícies continuarien a la mitja hora de joc: una pèrdua al centre del camp de Grego Sierra va acabar amb un nou contraatac dels locals, aquest cop rematat per Rober Ibáñez, que va fer pujar el segon gol dels madrilenys al marcador.

Hidalgo, que ja va moure la banqueta amb dos canvis abans del descans, va aconseguir reactivar el seu equip a partir de la represa. Jaime Sánchez va posar a prova la porteria del Leganés, Guruceta va topar amb el pal i, a la tercera, Óscar Rubio va escurçar distàncies. Però el marcador ja no mouria més.