Futbol Català
Esports Futbol 11/09/2011

Espanyol B, Pobla de Mafumet i Europa lideren la lliga de Tercera amb set punts en tres jornades

Els tres equips, favorits en moltes travesses de la lliga, no han fallat en aquest inici

Redacció
1 min
Enric celebra un dels seus dos gols contra el Manlleu

BarcelonaFestival de gols a l'Alumnes Obrers de Vilanova. Un 3-4 final que posa l'Espanyol B líder compartit de la categoria però primer per millor average de gols. Els del Garraf han marcat, de cop, els seus tres primers gols del campionat. El filial del Nàstic, la Pobla, ha superat una Gramenet que no coneix la victòria en el seu retorn a Tercera. Els granes, que van patir una insòlita eliminació federativa al darrer play-off d'ascens, ja marquen camí per repetir fita.

En silenci i amb el millor començament de lliga dels darrers anys, l'Europa, també invicte com els seus dos companys de classificació, suma dues victòries seguides (0-1 a Vic) que afegides a l'empat del partit inicial del campionat el deixen en un lloc noble de la classificació. Fins a quatre partits més, a banda del disputat a Vilanova, han finalitzat amb almenys cinc gols. El Castelldefels ha superat 3-2 al Santboià, l'Amposta ha golejat 5-2 al Balaguer, el Masnou i la 'Monta' han empatat a tres i el Rubí ha capgirat el marcador davant el Terrassa (3-2) final, evitant el que hauria pogut ser un liderat en solitari del conjunt egarenc.

A Cornellà, dos gols d'Enric davant el Manlleu han donat el primer triomf als homes de Jordi Roger. Prat i Gavà, en un partit sense gaire bon futbol, han signat taules (1-1) al Sagnier. El Vilafranca, per la seva banda, ha sumat els primers punts amb un 2-0 davant un Olot que, malgrat estar cridat a ser favorit, encara no ha donat el salt a la part alta.

ELS RESULTATS DE LA JORNADA

Vic 0 Europa 1

Pobla Mafumet 2 Gramenet 0

Cornellà 2 Manlleu 1

Castelldefels 3 Santboià 2

Prat 1 Gavà 1

Masnou 3 Montanyesa 3

Amposta 5 Balaguer 2

Vilafranca 2 Olot 0

Vilanova 3 Espanyol B 4

Rubí 3 Terrassa 2

stats