Espanyol
Esports Futbol 24/07/2011

Ramon Planes admet que l'Espanyol està buscant un migcampista, però "no volem equivocar-nos"

El director esportiu blanc-i-blau també ha parlat de Kameni: "Li hem donat facilitats per parlar amb la Roma, però ara per ara segueix sent futbolista de l'Espanyol"

Efe
2 min
Ramon Planes, a la graderia de la Ciutat Esportiva.

PeraladaRamon Planes, director esportiu del RCD Espanyol, ha repassat durant la concentració de Peralada (Alt Empordà) l'actualitat del mercat blanc-i-blau i ha assegurat que l'entitat blanc-i-blava no es vol precipitar amb el fitxatge del migcampista, perquè "és una operació que farem amb tranquil·litat per no equivocar-nos". El director esportiu també ha valorat el futur d'Osvaldo, pretès per l'Atlètic de Madrid. "No hi ha converses amb ningú. Ha de ser un jugador important, té molta implicació, el veig molt centrat i així ens ho ha fet saber. No volem que se'n vagi i ell ha manifestat que vol ser important aquí", ha dit.

Planes, a més, ha avançat que el porter Kiko Casilla seguirà a l'Espanyol passi el que passi amb Kameni, pendent d'un possible traspàs a la Roma. "L'any passat ja ens va saber greu que se n'anés cedit al Cartagena, però enteníem que era el millor per seguir creixent. Aquesta vegada volem que es quedi", ha apuntat.

Precisament, el director esportiu ha parlat sobre la situació de Carlos Kameni: "Des del principi li hem donat facilitats per parlar amb la Roma, però ara per ara segueix sent futbolista de l'Espanyol". La setmana que ve, en principi, pot solucionar-se definitivament el futur del porter camerunès.

El futur dels descartats, Lola, Ángel, Román Martínez i Coro està, segons Planes, "en vies de solució" per trobar una sortida. "Sabem que no és una situació fàcil per a ells", ha confessat. En aquest sentit, el director esportiu ha avançat que Coro té una opció d'anar-se'n a un equip de la primera divisió grega, "però està encara verd".

Finalment, Ramon Planes ha explicat que el club ha rebutjat una oferta pel central Raúl Rodríguez del Glasgow Rangers. "No ens ha semblat interessant", ha dit l'executiu. El conjunt escocès va oferir una quantitat pròxima al mig milió d'euros pel del planter blanc-i-blau fa una setmana.

stats