Esports Futbol 26/07/2018

L'Espanyol remunta al tram final i guanya el seu primer partit als EUA (2-4)

Borja Iglesias, Puado per partida doble i Sergi Darder han sigut els golejadors dels blanc-i-blaus

Els jugadors de l'Espanyol celebren un dels gols contra els Richmond Kickers

RichmondL'Espanyol s'ha imposat aquest dijous de matinada als Richmond Kickers (2-4), de la segona categoria nord-americana (USL), després de remuntar al tram final del partit gràcies als gols de Puado per partida doble i Sergi Darder.

El partit a la capital de l'estat de Virgínia ha començat de manera inesperada. En una de les primeres accions, els de Richmond s'han posat al davant en el marcador amb un cop de cap del central Conor Shanosky, que s'ha avançat a Roberto per rematar la pilota al fons de la xarxa al minut 11.

D'aquesta manera, els de Rubi han començat per sota en el marcador en els primers minuts del partit, igual que va passar en el primer partit de pretemporada contra l'Olot fa sis dies. L'equip blanc-i-blau, però, ha mostrat el seu afany pel bon tracte de pilota i s'ha acostat amb perill en diverses ocasions.

No va ser fins al minut 38 que, després d'una passada magistral de Sergi Darder, Borja Iglesias ha aconseguit el seu primer gol com a jugador de l'Espanyol després d'anotar una bonica vaselina davant la sortida del porter local, Trevor Spangenberg.

Quan semblava que l'Espanyol tornaria al guió anhelat, els nord-americans s'han tornat a avançar en el marcador després d'un error clar de Roberto, que ha intentat jugar la pilota per terra i ha lliurat la passada al rival Braeden Troyer, que ha marcat a plaer abans de la mitja part.

L'Espanyol ha fet un monòleg a la segona meitat, en què ha comptat amb nombroses ocasions de gol. Els gols, però, han arribat als últims minuts. Puado, per partida doble en els minuts 82 i 90, i Sergi Darder, al 87, han sigut els encarregats de tancar amb bon regust de boca un accidentat partit, el primer dels dos que jugaran els blanc-i-blaus al país nord-americà. L'Espanyol tancarà la gira davant el FC Cincinnati, també de la United Soccer League (USL).