Esports Futbol 27/07/2012

Joan Collet: "La decisió del Barça és una falta de respecte cap a l'Espanyol i cap al futbol català"

El conseller delegat de l'Espanyol ha assegurat que la decisió del FC Barcelona de jugar la Supercopa amb el filial els ha deixat "sorpresos, tristos i emprenyats"

Jordi Mestre
1 min
Joan Collet, durant una entrevista

Sant Adrià de BesòsJoan Collet, conseller delegat de l'Espanyol, ha assegurat durant la presentació de Joan Capdevila com a nou jugador espanyolista que el FC Barcelona ha "faltat al respecte" al RCD Espanyol i al futbol català en voler jugar la Supercopa catalana amb el filial. Collet ha assegurat que la directiva espanyolista està "sorpresa, trista i emprenyada" per la decisió i ha mostrat el seu suport al president de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Andreu Subies, després de l'esforç realitzat per organitzar el torneig.

El conseller delegat espanyolista ha assegurat que avui és "un dia trist" per al futbol català i ha aprofitat l'ocasió per reiterar el seu màxim compromís amb la FCF, tot i que ha assegurat que té la sensació de que l'Espanyol "es veu sempre obligat a demostrar més aquest compromís" que altres entitats.

Sobre les últimes reunions a Madrid amb la Lliga de Futbol Professional, Collet ha declarat que la de futbol espanyol segurament és "la patronal més mal organitzada del món" i ha assegurat que "cada cop són més" els clubs que volen un canvi en el repartiment dels drets televisius.

Collet també ha aprofitat l'acte per confirmar la presència de l'Espanyol a la presentació oficial del Nàstic de Tarragona, el dimarts 31 de juliol a les 19.00 h.

stats