ESPANYOL
Esports Futbol 03/08/2012

Colotto, operat de la fissura del cinquè metatarsià del peu esquerre, estarà entre 8 i 10 setmanes de baixa

Les últimes proves que els metges han fet al jugador han desestimat la possibilitat de seguir un tractament conservador i el defensa ha estat operat aquest divendres a Múrcia

Ara
1 min
Colotto, nou fitxatge de l'Espanyol

BarcelonaEl blanc-i-blau Diego Colotto ha estat intervingut aquest divendres al matí a Múrcia de la fissura del cinquè metatarsià del peu esquerre. Després d'avaluar i valorar totes les opcions possibles per a una ràpida i total recuperació, els metges han decidit que passar per la sala d'operacions era la millor via.

Les proves i consultes a què ha estat sotmès el jugador en les últimes hores han desestimat, finalment, la possibilitat de seguir un tractament conservador, per la qual cosa ha hagut de ser sotmès a una lleu intervenció quirúrgica de caràcter ambulatori.

El defensa blanc-i-blau tornarà aquest divendres a la tarda cap a Barcelona i dissabte ja començarà el treball de rehabilitació amb el cos mèdic de l'Espanyol.

Colotto ha estat intervingut pel doctor Mariano del Prado a l'Hospital USP San Carlos de Múrcia, i se li ha implantat un cargol d'osteosíntesi a la base del cinquè metatarsià del peu esquerre. D'aquesta manera, el temps de baixa estimat es marca entre vuit i deu setmanes.

stats