Espanyol
Esports Futbol 16/05/2013

Stuani: "El partit de Riazor serà duríssim, per a ells és a vida o mort"

El davanter de l'Espanyol reconeix que es troba "en plenes condicions" després d'haver superat unes molèsties físiques

Efe
1 min
Christian Stuani en roda de premsa

Sant Adrià del BesòsCristhian Stuani ha assegurat aquest dijous que el partit de Riazor contra el Deportivo serà "duríssim", un partit "a vida o mort" per als gallecs que "necessiten els punts com el pa", encara que ha apuntat que el vestidor català "vol esgotar les seves opcions per anar a Europa".

"Hem d'encarar el partit amb molta importància i confiem a fer un bon partit, encara que som conscients que el Deportivo té un gran equip i una afició que els dona moltíssim suport", ha dit Stuani.

El futbolista ha comentat que l'Espanyol arriba motivat després de l'empat contra el Madrid de dissabte. "Obtenir un bon resultat reconforta i reflecteix el que hem fet durant la temporada. Necessitàvem un partit així per donar-li optimisme a l'afició. Però això ja va passar, ara hem de centrar-nos a guanyar", ha explicat.

D'una altra banda, Stuani ha valorat el seu fitxatge per l'Espanyol després de no decidir-se per una oferta del Deportivo aquest estiu passat, després de fins i tot haver passat el reconeixement mèdic: "Ja ha passat bastant temps. Ara estic molt satisfet en aquest club, tinc obligació primer amb aquesta samarreta a mort i la defensaré sempre".

A nivell personal, l'uruguaià ha afirmat que arriba al partit de Riazor "en plenes condicions" després de superar les molèsties físiques. "Em sento molt bé i molt a gust, estic en un moment important de la meva carrera i l'estic gaudint. Vull seguir amb la fortalesa de sempre i seguir ajudant l'equip", ha finalitzat.

stats