FUTBOL
Esports 06/05/2019

La Federació Espanyola i la Lliga intercanvien un esborrany sobre el nou conveni

Rubiales ha anat en representació de la Federació, mentre que Tebas hi ha enviat els vicepresidents

Efe
1 min
Luis Rubiales durant una conferència a la seu de la Federació Espanyola (RFEF)

MadridLa Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i la Lliga han intercanviat aquest dilluns els seus esborranys per a la renovació del Conveni de Coordinació de Competències en la tercera reunió mantinguda amb la mediació del Consell Superior d'Esports (CSD).

La trobada, que ha durat unes dues hores, ha estat considerada com a "molt positiva" per la secretària d'Estat per a l'Esport, María José Rienda, que ha parlat de "passos importants per arribar a un acord necessari per al futbol", tot i que el conveni abasta molts temes i també aspectes econòmics.

El president de la RFEF, Luis Rubiales, ha indicat al sortir que, per la seva part, el que han volgut ha sigut "no buscar punts de conflicte". "Allà on sabem que tenim problemes, on a nivell filosòfic cadascú pensa una cosa, hem intentat fer una redacció abstracta perquè ningú se senti ferit i veure si podem avançar", ha dit.

Rubiales ha encapçalat la representació de la RFEF al CSD, on no ha anat Javier Tebas, el seu homòleg a la Lliga, organisme representat aquest dilluns pels seus vicepresidents, Clemente Villaverde i Víctor Martín, al costat de Carlos del Campo, director adjunt a la presidència.

Després d'aquesta tercera reunió, en què les dues parts han mostrat un to més conciliador que en les dues anteriors, la RFEF i la Lliga hauran de seguir negociant per concretar un nou document, ja que el vigent expira el 30 de juny, tot i que no han concretat la data de la pròxima trobada.

stats